Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan kan jeg Prep for Paint på Custom Cars?

Custom biler er kjent overalt for den grundige utseendet på maling jobber. Vakkert skyggelagt, uten utilsiktede variasjoner i farge eller tekstur, disse maling jobber gi biler showroom perfekte opptredener. De samme opptredener gjør mest tilpassede biler svært synlig, fra auto-showet til nabolaget fortauskant. Skape det uttrykket krever mye forberedelser allerede før første strøk med farge er brukt. Dette preparatet kan være en vanskelig prosess, som krever at du betaler nøye oppmerksomhet på detaljer hvert steg på veien. Men når du er ferdig prep arbeid og beveget seg gjennom den endelige malingen er påført, bør resultatene taler for seg selv. Du trenger
eksentersliper
Sandpapir
Glassfiber sparkel
Rag
Cream herder
sandable primer maling
Paintbrush
Sort lakk spraymaling
rigid pussekloss
Tack klut
Vis flere instruksjoner
en

Sand bilens overflate ved hjelp av en eksentersliper med 150-sandpapir for å fjerne alle spor av fortiden maling på bil. Flytt sander over overflaten av kjøretøyet i en liten sirkulær bevegelse inntil bare bart metall eller glassfiber gjenstår.
2

reparere eventuelle skader avslørt med maling fjerning. Fyll lav område av kroppen forårsaket av små bulker eller dings med glassfiber sparkel blandet med 3 prosent fløte herder. Spre fyllstoff med en sparkel, og deretter skrape overflaten av bilen med kanten av kniven for å fjerne overflødig materiale som kan skjemme glatthet. Vent 30 minutter for sparkelen tørke og deretter sand lappet området glatt med sandpapir. Begynn med middels grovt papir og jobbe deg opp til en fin karakter papir som jevner overflatestruktur av plasteret med at av de rundt kroppen. Tørk av overflaten av plasteret ren med en fille.
3

Prime bart metall av bilen ved hjelp av en sandable polyester primer. Pensle metall med primer, bruke en tynn primer lag over metall. Bygge opp grunningen ved hjelp av tre eller fire tynne lag. Spray et lag av svart lakk maling på karosseriet dekker primer. La bilen for å sitte over natten før primeren tørker.
4

Slip primeren med våt /tørr 220-sandpapir festet til en trekloss. Hold sandpapir våt som du går over sort lakk, fjerner eventuelle feil fra maling til du har en jevn og glatt overflate. Spray bilen med en andre lag av svart maling og vente over natten for malingen tørke.
5

Sand den nye strøk med maling med en pussekloss pakket med 400-sandpapir. Bruk lett trykk kun når du sliper, for å fjerne eventuelle feil og skape en glatt overflate for den faktiske anvendelsen av malingen brukes til å farge bilen.
6

Tørk av auto kroppen rense med tack klut for å fjerne eventuelle rester fra sliping prosessen og å fjerne eventuelle oljer igjen av hendene som kan forårsake maling etterlevelse vanskeligheter. Etter å tørke bilen ned, er det klart for den første påføring av maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91843.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars