Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage en Car Bed Out of Bildeler

Hvis du abonnerer på det postindustrielle begrepet funksjonell estetikk, så du nesten nødt til å komme til tak med det faktum at bilen deler kan være kunst. Nøkkelen til å fange denne estetiske er å ta de mekaniske komponentene ut av sin sammenheng, og presenterer dem på deres egne premisser og i referanse til noe helt annet. Noen måter å gjøre dette på er å polere og krom ting som ellers ville være sotete, for å lette ting som ellers ville forbli skjult og å forbedre dynamisk spenning ved å innlemme naturlige materialer i design. Du trenger
Metal skjæring, pussing og sliping verktøy
Sveiser
Wood klippe og forme verktøy
Bil deler av valget
3-tommers stål vinkel jern
3/4- tommers kryssfiner
Metal-bladet båndsag eller erstatning
Mirror paneler
Herdet glass ark
Bil understell neon belysning
Cedar mulch
Falske planter
Vis flere instruksjoner
Gjør Frame
en

Gjør den rektangulære rammen hvorpå boksen våren vil sitte. Fra et gearhead ståsted, ville det naturlige sted å starte for en ramme være å bruke en faktisk bil ramme. Start med et ganske rett lastebil ramme og utvide, begrense, forlenge eller forkorte det slik at madrassen passer perfekt inne. Sveise en flens av vinkeljernet rundt innsiden av rammen, og fylle det hull i sentrum med et stykke 3/4-inch kryssfiner. ikke feste kryssfiner, du trenger tilgang til undersiden senere
2

Cut omtrent et dusin brukt, men godt polert skivebremser rotorer i kvartalene som du ville en liten pizza.. Et band så ville fungere best her, selv om en jeksel med en skjærende blad ville gjøre like godt. Stable disse kvart-brikker oppå hverandre, fylle hullene i mellom rotorene med avstandsstykker laget av rustfritt stål rør. Sveise bitene og avstandsstykker sammen en om gangen. Disse kvart-rotor stabler vil danne hjørneben av sengen. Den gjennomsnittlige rotoren er omtrent tre inches tykk, så tallet på en rotor per hver fot eller så ønsket høyde på lasteplanet. To og en halv meter er en god høyde i dette tilfellet. Sveis rotorene til rammen hjørner.
3

Skjær et sett med rotorer i to og stable som du gjorde hjørnet stykker. Lag to stabler av ønsket høyde og sveise dem med flat-siden vendt utover under midten av delen på langs av rammen. Disse vil danne sentrum støtteben.
4

Sveis en firkant, interne rammeverk av 1-tommers vinkel stål til den runde, inne ansikter eller dine rotorer. Tenk på dette som en mulighet til å resirkulere, det perfekte materialet for denne rammen er "bed-rail" brukt for hage-utvalg seng rammer. Formålet her er å skape en slags "fish tank" ramme inne i bremseskiver.
5

Fyll mellomrommene mellom "fisk tank" ramme med paneler av herdet glass kuttet til å kutte og sikker glasset til vinklet seng-rail med et lim som er godkjent for glass-til-metall vedheft. Forsegle kantene av den nye "akvarium" med klar silikon drivning.
6

Installer et sett med neon understell bil lysene på undersiden av sengen kryssfiner plattform, slik at den vender ned i glasset fisk tank. Bruk hvilken farge du vil, men tenk en myk, hvit fluorescerende hvis du skal bruke følgende tilnærming.
7

Sett et lag med klar plast ned på gulvet inni fisken tank, og dekke den med tørr sedertre mulch. Vær kreativ med falske planter, og tanken er å skape inntrykk av en utemmet jungelen under sengen. Kaste noen gamle (men ren) motordeler og krom biter i din "jungelen" for å fange lyset og bære sengen mekaniske tema under.
8

Vurder å legge noen falske blader, sprigs og vinranker til utsiden av framerail seg å bære den naturlige tema utenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91841.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars