Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint Dash

Komme i dashbordet malt vil vanligvis koste deg $ 500 til $ 1000 (per januar 2011) hvis du tar den til en bil butikk. På den annen side, kan du gjøre det selv for mye mindre. Hele prosessen tar omtrent en dag, shopping og tørketid inkludert. Det er ikke vanskelig, men å ha noen som er kjent med bilene for å hjelpe deg kan sikkert gjøre ting enklere. Før du starter, bruker litt tid på å tenke på fargevalget og sørge for at de nye fargene vil matche med resten av bilen. Du trenger
lakk tynnere
Paint prep gel
skuresvamp
Sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Fjern oversikten dekker og deler at du ønsker å male. Bestemte retninger for hvordan du fjerner hver del er tilgjengelig i din instruksjonsbok. Legg delene ut på toppen av avisen for å hindre at maling og andre kjemikalier fra å komme på gulvet.
2

Rengjør dashbordet med lakk tynnere. De tynnere vil hjelpe deg å få skitt eller olje buildup ut av dashbordet. Gjenta denne prosessen flere ganger til dashbordet er helt rent. Du ønsker ikke malingen fester seg til smuss og deretter kommer av senere.
3

Bruk en skuresvamp å fjerne noe av beskyttende belegg på dashbordet. Da gjelder litt maling prep gel til området. De fleste instrumentbord er dekket med beskyttende belegg som ikke tillater nye maling til å feste. For å søke nye maling, må du fjerne dette belegget.
4

Paint overflaten.
5

La malingen tørke over natten. Når du kommer tilbake neste dag, se etter eventuelle feil i maling jobb. Hvis et lite område ble utelatt, gjelder maling forsiktig og la det tørke igjen. Når all overflaten er dekket, bruker sandpapir til sand ned eventuelle støt eller områder hvor maling stikker ut. Til slutt, buff malingen å gi den en glatt overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92079.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars