Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan legge til en Power Booster i en Pontiac Firebird

The Pontiac Firebird, mens den var i produksjon, var en av de sporty biler tilgjengelig fra amerikanske bilprodusentene. Tilgjengelig i coupe eller cabriolet utgaver og med en V6 eller V8-motor, var det ubegrensede muligheter for oppgradering og tilpassing av Firebird. Makt adders som turboladere, kaldluft induksjon kits, og lystgass systemer er bare toppen av isfjellet for Firebird eiere som ønsker å bygge hestekrefter i bilene sine. Basert på Chevrolet er utilitaristisk og kraftig V8 motor serie, høy ytelse Pontiac Firebirds godta alle ettermarkedet deler som arbeider med Camaro motorer og enda noen Corvette motorer. Du trenger
Philips skrutrekker
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Velg en kald luft induksjon som base point for motoren din bygge. En rekke ulike typer er tilgjengelig som øker kraften i Firebird uten negativ innvirkning kjørbarhet. Kald luft induksjon systemer er enkle å installere, krever fjerning av aksjen luft boks med en skrutrekker og skralle sett. Du bør forvente å se om 10 til 15 flere hestekrefter med tillegg av en kald-luft induksjon kit.
2

Installer en cat-back eksos system. En annen enkel å installere speed del, bolt-on eksosanlegg øker hestekrefter og samtidig gi den Firebird en dypere, mer resonant eksos tone.
3

kjøpe og installere et omprogrammert datamaskin. Datastyrt Pontiac Firebirds nytte av luftinntak, eksos oppgraderinger og PC oppgraderinger på grunn av nødvendigheten av å optimalisere luft /drivstoff-forhold å gjøre bruk av den ekstra motordeler. En omprogrammeres datamaskinen installeres enkelt i Firebird med en socket sett.
4

Installer en ettermarkedet fire fat forgasser i Firebirds ikke er utstyrt med bensininnsprøytning. Firebirds bygget på 1970-tallet og begynnelsen av 80-tallet var utstyrt med mer effektiv, men power-rane forgassere fra fabrikken på grunn av økende behov for drivstofføkonomi. For ytelse, gjør en ettermarkedet forgasser motoren å ta inn mer drivstoff, øker hestekrefter.
5

Installer ettermarkedet overskrifter å forbedre flyten av avgassen som kommer ut av motoren. Når dette kombineres med andre oppgraderinger som kald luft inntak og bolt-on eksos, overskrifter gir den største hestekrefter slag som du kan få kort for å installere lystgass eller en kompressor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92125.html

Previous:
Next: No

tilpassede Cars