Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint Disc Bremsekalippere

Bremsevæske er ikke snill å male - det trenger dypt inn i finish og permanent opphold der, og det skaper en irriterende flekk som ser ut som det skal polere ut, men i stedet er permanent - ingen mye lakk vil få en bremsevæske flekken ut. Heldigvis, med den rette tilnærmingen i maleri calipers, er det ingen bremsevæske å håndtere. Alle caliper maleri utføres med calipers montert på bilen. Det er skjønt, to lakkprosess å vurdere; enten børste-on, eller spray-on. Brush-on er den foretrukne metoden. Du trenger
Jack
Jack står
Stålbørste
Sandpapir (80-grit, 220-korning.)
Stlull pads
Hard-bust nylon børste
degrease løsning
en gallon bøtte
Sponge
Gummi hansker
maskeringstape
Kalipper maling kit
Mopp pensel
Fitch pensel
Vis flere instruksjoner

en

Kjøp en caliper maling kit. Velg et kit som har brush-on maling. Dette produktet har blitt spesielt utviklet for å brukes på bremsekalipere og er utvilsomt bedre enn vanlige, off-the-sokkel maling. Som en konstruert produkt, vil det inneholde en etsning middel, en grunning middel, en kvalitet bindemiddel, fargestoff, og vil være varmebestandig. Spray-maling tilbyr ikke dette i en alt-i-ett produkt. Disse pakkene er tilgjengelig på bilen deler butikker og på Internett.
2

Jack fronten opp, står sted jack under rammen og senke bilen. Forlate rattet i ulåst posisjon, slik at styringsgruppen knoke kan flyttes for hånd. Fjern begge dekkene.
3

Trekk bremsekalippernes og rotoren utover. Dry-børste bøylen med en stålbørste. Det er viktig å fjerne all rust eller flassing metall fra rotoren. Ikke snarvei denne prosessen. Bruk assortert sandpapers eller stålull pads for å få jobben gjort. Gjenta denne prosessen på motsatt bremsekalippernes.
4

Bland den sterkeste anbefalte løsning av degrease løsning. Denne løsningen er meget alkaliske og vil irritere huden. Bruk gummihansker og svamp denne løsningen over bremseskiver. Bruk en stiv bust nylon børste og skrubbe målepunktene. Skyll med rent vann. Tørk dem ned med et rent, absorberende papirhåndkle. Inspisere målepunktene for eventuelle skjulte rust eller skala. Gjenta stålbørste og avfetting prosessen til rotorene er helt ren. Tillate tilstrekkelig tørketid, vanligvis fire timer på minimum
5

Mask av Utluftningsskrue, bremseslangen montering og det umiddelbare området rundt rotoren -. Dette inkluderer rotoren og kalipperen-montering braketten på innenbords side av rotoren.
6

Brush maling på rotoren. De fleste settene vil komme med et løsemiddel som må brukes før påføring av maling og en pensel av høyst tvilsom kvalitet. For å få en god finish, kutt i detalj områder med Fitch pensel og maling med en mopp pensel. Disse kan kjøpes svært billig på håndverket butikker og er en verdt den ekstra kostnaden. La malingen tørke, basert på produsentens anvisninger. Installer dekkene og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91846.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars