Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er bilen lakkeringsmetode?

Maleri en bil er involvert prosess, noe som er grunnen til at selv en billig maling jobb kan koste flere tusen dollar. Når du har et sted å male en bil, det er mange skritt som må tas for å få en god maling jobb. Karosseri og prep

Fikse noen karosseriet er det første skrittet. Enten det rust reparasjon eller kollisjon reparasjon, mange biler trenger å ha noen form for karosseri gjort på dem. Før en bil er malt, så mange deler som mulig må fjernes, fra støtfangere til frontlykter. High-end maling jobber vanligvis inkluderer demontering av bilen ned til en naken shell før maling.
Block sliping

En bil ofte behov for å være mye blokkere slipes for å få overflaten så flat som mulig, og for å eliminere eventuelle ujevnheter i metallet. Dette gjøres med et stort sliping blokk og guide frakk som viser høye og lave punkter under sliping. Hvis bilen ikke ble strippet til bart metall, da elementer som vinduer og trim som ikke ble fjernet må maskeres med tape og papir. Bilen er slitte med sandpapir før maling. Dette kan gjøres med 220-sandpapir. Bilen er så primet.
Primer

Før bilen er malt, det er primet. Strøket med primer er deretter slipes før fargen strøk påføres.
Paint

Før det kan brukes, må malingen blandes med herder i en blanding bøtte og deretter helt inn i malingen beholder på sprøytepistolen. Bilen er deretter malt med spray pistol. For en ett-trinns maling jobb, maling er påført i ett trinn. For en base coat /klarlakk, maling påføres i to trinn.
Polering og settes sammen igjen

Den nye lakken blir så polert, og bilen settes sammen igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91724.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars