Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Differensialsperre Vs . 4 Wheel Drive

Kjøretøy som bruker firehjulstrekk kan ha ulike differensialer , avhengig av eierens ønsker og behov funksjoner. En type differensial er låsing differensial , noe som kan gi en hjelpende hånd i off- road egenskaper . Funksjon

Fire -hjulsdrevne biler har begge aksler drevet , mens en front -wheel -drive eller rear- wheel -drive bil eller lastebil kan bare kjøre forakselen eller bakakselen , henholdsvis. En låsing differensial påvirker bare den gitte aksel den kontrollerer, enten foran eller bak. Et kjøretøy trenger ikke å ha firehjulstrekk for å ha en låsing differensial .
Egenskaper

Låsing differensialer hjelpe bilen ved å tvinge hjulene på akselen sin (enten foran eller bak ) for å slå på samme hastighet , uavhengig av trekkraft. En låsing differensial er nyttig hvis det ene hjulet på akselen har trekkraft og den andre ikke , for eksempel når du er på is eller når klatre ut av en grøft .
Hensyn

Husk at en låst differensial er vanligvis bare nødvendig for off veikjøring . Bruk på asfalterte veier kan gjøre styring og generell håndtering vanskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92101.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars