Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan male en subwoofer Box

Subwoofer boksene er egendefinert kabinetter utviklet spesielt for boliger bass subwoofer høyttalere. Disse er vanligvis brukt i bakenden av bilstereo systemer for å håndtere de lave frekvensene. Folk legger mye energi i å bygge tilpassede sub bokser, men uten rett maling jobb sub boksen kan sammenstøt med resten av bilen interiør design. Maleri en sub boks begynner som enhver annen maling jobb, og det er med sliping. Du trenger
Primer
Paint
Flytende lastebil liner
Sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Sand ned hele boksen slik at den er glatt og jevn.
2

Påfør et strøk med primer på hele sub-boksen. La primeren tørke over natten eller til det er helt tørt. Sand nedover lag primer med sandpapir for å fjerne eventuelle grove eller ujevne områder, og deretter bruke et ekstra lag med primer og la det tørke.
3

Gi sub boks ekstra tekstur ved påføring av et tykt lag av flytende vognbunn foring over hele sub-boksen. La dette tørke, deretter sand ned eventuelle ujevnheter.
4

Påfør en grundig strøk med maling ved hjelp av enten en pensel eller sprayboks. Bruk en myk og jevn bevegelse når du maler for å gi en solid maling jobb.
5

La malingen tørke helt, og deretter påføre et lag med polyuretan over malingen. Dette vil gi sub-boksen en blanke eller skinnende utseende. La boksen sitte ute over natten til tørk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92054.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars