Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer en Manuell Boost Controller på en Audi

Legge til en boost controller til Audi vil gjøre deg i stand til å manuelt justere hvor mye trykk at turbo i Audi din sender ut. Hvis turbo produserer mer boost, da motoren din vil også se korrelative makt gevinster som turbo spoler opp og blir fullt ut engasjert. Ikke alle Audi motorer er utstyrt med turbo, så det er viktig å merke seg at du ikke kan installere en boost controller med mindre motoren er utstyrt med en turbolader. Den nøyaktige dimensjonering og montering av motoren din vil avvike noe fra modell til modell. Du trenger:
pipenøkkel
Metric stikkontakter
Metric åpne skiftenøkler
Wire strippere, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Monter boost controller i interiøret. Avhengig av modell av boost controller du har kjøpt, kan det eller ikke kan være en standard dashbordbraketten inkludert. En billig montering alternativet er borrelås eller dobbeltsidig tape, både lett skaffes på de fleste jernvareforretninger.
2

Bruke stikkontakter og åpne skiftenøkler, fjerne plast luft boksen på forsiden, førersiden hjørne av motoren. Løsne bredt spyling som fester det til motorens inntak manifold og sette luften boksen og spyling side. Koble eventuelle ledninger seletøy som er knyttet til sensorer i inntaket slangen. Fjerning av disse komponentene vil gi deg lettere tilgang til turboladeren forsamlingen.
3

Fjern wastegate frekvens ventil, montert på toppen av turbo. Denne ventilen er av plast, har en U-form og har to små slanger som er festet til det som går fra turbo montering. Trekk slangene ut med ventilen og sett dem til side.
4

Monter boost kontrolleren aktuatoren til wastegate frekvens ventil av Audi ditt. Avhengig av modell av boost controller som du arbeider med, vil den spesifikke montering prosessen variere. Fundamentalt, er du kobler påvirkningsmekanisme og spyling til wastegate ventilen. Boost kontroll enheten i bilen vil elektronisk diktere aktivering av wastegate ventil og flyt av luft gjennom den modifiserte spyling.
5

Bestem en plassering for boost controller innspill slangen. Du kan rute innspill slangen inn i eksisterende spyling som er festet til turboladeren er innløpet.
6

Kjør fra aktuatoren via Audis brannmur, som er barrieren mellom det indre av bilen og motor. Det er flere små hull i brannmuren som du kan slange ledningen. Når den er har nådd det indre av bilen, kle av en bit av isolasjon fra slutten og wire det til boost kontroll enheten. Isoler denne elektrisk tilkobling med elektrisk tape.
7

Sett wastegate aktuator ventil, luften boksen og inntak manifold tubing. Husk å koble til eventuelle sensorer som du kan ha hatt å koble under installasjonen. Lukk panseret, deretter følger kalibreringen at boost kontrolleren krever før den kan tas i bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92113.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars