Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan endre Boost på en Stock Nissan Skyline

Selv på lager form Nissan Skyline er en formidabel maskin. Det tilbyr klassiske japanske muskel bilen ser ut, en avansert 4-wheel-drive-systemet (i GTR trim), og massevis av elektroniske innretninger for å overvåke en rekke kjøretøysparametere. De skuddsikre RB serie motorer produserer så mye som 280 hestekrefter rett fra fabrikken, selv om mange tunere raskt anerkjent den enorme ytelsen potensialet i Skyline-plattformen. Entusiaster begynte å legge grunnleggende ytelse oppgradere pakker, men noen endret sine kjøretøy for konkurranse, i prosessen, klemme dobbelt fabrikken merkeeffekt på et internt lager motor. Fabrikken turbo systemet er konstruert for driftssikkerhet og lang levetid, som sådan, er det et flott sted å slippe løs enorme makt gevinster relativt billig og enkelt. Du trenger:
Manuell boost controller kit.
Zip-tie.
Vis flere instruksjoner
en

Koble boost controller til vakuum linjen kommer av wastegate Aktuatoren, som ligger på baksiden av turboladeren enhet. (Koble den siden som har et lite hull i brodd)
2

Fest den andre siden til den boost kilden utløp, igjen via sugeslangen.
3

Zip-binde kontrolleren på plass;. unna sterk varme kilder som eksosmanifolden
4

Utfør en full gass pass for å få en base linje lesing. Dette vil vise din nøyaktige fabrikken ladetrykk setting. (Vanligvis rundt 7 psi på en aksje Skyline)
5

Juster boost på kontrolleren ved langsom vri på bryteren i ønsket retning.
6

flere fulle throttle går (tredje gear er anbefalt for nøyaktighet) for å finjustere den ønskede boost innstilling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92114.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars