Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser virkelige biler

Tilpasse bilen din på nettet gir deg frihet til å legge til og fjerne alle funksjonene og komponentene som du ønsker eller ikke ønsker i bilen. Kjøpe en bil fra den lokale auto forhandler vil alltid innebære en avveining siden det vil være mange ting som du ønsker i bilen, men er nødt til å leve med hva du får. Tilpasse bilen nettet vil hjelpe deg med å personliggjøre din favoritt bil som passer ditt budsjett samt transportbehov. Instruksjoner
en

finne ut hvilken bilprodusenten du ønsker å gå med. Mange bilprodusenter (inkludert Ford, Volkswagen, Nissan, BMW og og andre) kan du tilpasse biler på nettet. Du kan gå over et par produsentens nettsider, tilpasse, sammenligne og til slutt, bestemme hvilken du vil kjøpe.
2

Besøk nettsiden til den aktuelle produsenten, og gå til sin "Shopping verktøy" eller " Bygg din egen "side.
3

Velg et bestemt kjøretøy stil, for eksempel sedan /komprimerer, vogner, minivans, SUVer eller lastebiler.
4

Velg en modell fra listen.
5

Select motor kapasitet og girkasse (automatisk /manuell) for den tilpassede bil.
6

Velg utvendig og innvendig farger fra de tilgjengelige alternativene . Som du holde legge til og fjerne funksjoner, vil den tilpassede bilens pris angis på siden.
7

Legg sekundære funksjoner og komponenter fra de tilgjengelige alternativer, for eksempel splash vakter, hekkspoiler, teppebelagt gulv, trunk matter, aluminium spark plater og mer. Hver varens pris vises ved siden av den.
8

gjennom bestillingen og foreta endringer om nødvendig. Du kan deretter velge alternativet ber om et tilbud fra den lokale forhandleren. Hvis det er en forhandler av den aktuelle produsenten i nærheten, vil han komme tilbake til deg snart, og fortelle deg hvor mye bilen din eksakte prisen vil bli.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91947.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars