Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan måle felgbredde for Car Wheels

Custom bil hjul er populært bolt-on elementer som gran opp bilens utseende. Før du installerer dem, er det viktig å ta kritiske hjul målinger for å hindre at dekkene gni og andre skader på bilen, hjul og dekk. Hjuldiameter er den mest åpenbare målingen, en 15-tommers dekk vil ikke passe på en 14-tommers hjul. Dekkdiameteren, hjul bredde og offset er andre viktige målinger som trengs for å sikre riktig hjul og dekk passform. Sørg for å få det riktig første gang fordi de fleste auto sentre fraråde eller nekte å returnere et hjul etter et dekk har blitt montert på den. Du trenger
Målestokk
Målebånd
to metall snekker torg
Vis flere instruksjoner
Mål hjulet
en Overlapping to snekker rutene for å danne en måleverktøy for hjul.

Lay hjulet, minus dekket, på et bord eller en flat overflate. Plasser en firkant kanten mot sirkelen av hjulet, like over leppe som holder dekket. Lå en annen firkant over den som allerede er på plass på den andre siden av felgen for å danne en "U."

holde begge rutene tett mot hjulet sirkel og måle den innvendige avstand mellom den åpne ende av rutene. Dette vil fortelle deg hjulets diameter.
2

Stå opp hjulet på bordet. Ikke la det rulle. Mål avstanden mellom innsiden og utsiden leppe som holder dekket ved legging målebåndet flatt på bordet. Denne målingen vil fortelle deg bredden av hjulet.
3

Lay hjulet forsiden ned på flatt underlag. Plasser målestokk over rattet. Mål avstanden fra baksiden av rattet senterplaten til nedre kant av målestokk. Dette vil fortelle deg hjulets utlignet måling.
4

Monter et dekk på rattet, blåses det og legge den på et bord eller en flat overflate. Lå en målestokk langs toppen av dekket med en kant på tvers av det nøyaktige sentrum av hjulet. Med hjelp, stå opp to ruter, en på hver ende av målestokk mot dekkets slitebane, akkurat som boken ender. Mål avstanden mellom rutene. Dette vil fortelle deg dekkets diameter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91934.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars