Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er direkte brann Ignition?

The tenningssystemet for forbrenningsmotoren skaper en gnist som antenner drivstoff-luft-blandingen i motorens sylindre. Det må gjøre dette nøyaktig på det riktige tidspunkt til flere ganger per minutt for hver sylinder i motoren. Moderne motorer bruker en direkte brann tenning. Betydning

direkte brann tenningssystemet branner tennpluggene direkte fra tennspolen, i stedet for distributør cap, eller rotor. Systemet er også kjent som distributorless tenningssystemet, og det ble tilgjengelig i slutten av 1980.
Pålitelighet

direkte brann tenning systemet er fullstendig styrt av bilens ombord datamaskin. Det er helt fast tilstand elektronisk system og bruker ingen bevegelige deler. Direkte brann tenninger er vedlikeholdsfrie, med unntak av endring av tennplugger. Som oppstår på 60.000 - 100.000-mils mellomrom. Dette forbedrer påliteligheten av direkte brann system over distributør tenningssystem.
Ignition spoler

tennspolene av direkte brann tenning tjene to gnist plugger. Flere spoler erstatte distributør. Spolen branner to tennplugger samtidig. En plug branner på kompresjonsslaget, tenner drivstoff og luft. Spolene er montert sammen i en viklede lag.

En variant av den direkte ild tenning er den spiral-on-plugg-systemet, som har individuelle spoler for hver tennplugg. Spolene er montert i nærheten av eller direkte på toppen av tennpluggen. Dette eliminerer behovet for tennplugg ledninger. Resultatet er større pålitelighet fordi lekkasjer fra aldrende tennplugg ledninger er ikke-eksisterende. Cadillac Seville og Eldorado-modeller, med Northstar-motoren, ansetter denne varianten av direkte brann tenning.
Engine Control Module

motorkontrollmodulen (ECM) gir energi til passende coil. For å oppnå dette, mottar ECM signaler fra enten en magnetisk veivaksel sensor eller kamaksel posisjon sensor, eller begge deler, for å avgjøre veivaksel posisjon og turtall.
Fordeler

direkte brann tenning unngår behovet for å bytte svært høye spenninger, som er plagsom med distributører i et fuktig miljø. Den direkte brann tenning gir finere nivåer av tenning kontroller og bistår i å øke produksjonen, bedre drivstofføkonomi og reduserte utslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91757.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars