Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Den beste måten å Tint de bakre vinduene i en bil

The bakvinduet på de fleste biler inneholder sammensatte kurver. De er buet både på sidene og øverst og nederst. For å håndtere denne utfordringen, er det vanligvis nødvendig å ta i bruk solfilm i smale strimler, ellers kan du ende opp med krøller som du prøver å dekke kurvene. I tillegg er tilgang til bakvinduet inne noen biler svært begrenset og vanskelig i beste fall. Hvis det er mulig for deg å gjøre, er det noen ganger anbefalt å fjerne den bakre dekk helt. Sperring dette, vil du måtte jobbe rundt det. Du trenger
rene kluter
Bakrute tint kit
Rengjøring løsning
Scraper
Florescent lys
Vis flere instruksjoner
en

vaske bilen grundig innvendig og utvendig. Bruk et produkt anbefalt av film valg som en rengjøring /lim løsning. Arbeid i et rent miljø, helst innendørs, borte fra direkte sol og vind.
2

Rengjør hvert vindu overflaten igjen umiddelbart før plassere hver stripe av filmen.
3 < p> Bruk utsiden av bakruten som en mal for strips. Fukt vinduet, plasserer strimler og bruke en gummi edged skrape å følge høyre side (ikke den klebrige siden) av filmen på utsiden av vinduet.
4

Trim kantene på film følge omrisset av dot matrix mønster på bilvinduet. Du kan bruke et fluorescerende butikk lys inne i bilen for å hjelpe tenne når du skjærer.
5

Komplett tre strimler, overlappende dem med mer enn 1/8 tommer i midten.

6

Fest to strimler av usynlig båndet ved et hjørne av filmen til hver side av filmen. Hold på båndet, og trekke filmen fra duken. Spray rikelig med løsningen som du trekker den fra hverandre for å minimere statisk.
7

Move med den øverste stripe av film på innsiden av bilen. Fukt vinduet ned, og bruke stripen, ved hjelp av gummiskraper å jobbe ut væsken. Arbeid fra topp til bunn, som starter på den ene siden. Spray for neste stripe og gjenta.
8

Skjær den endelige filmen stripe som ovenfor, men kuttet ut rundt bremselys, hvis det er aktuelt. Flytt til innsiden og bruke denne stripen også.
9

Trykk all væske fra mellom strimler og glass, igjen å jobbe fra toppen nedover. Pakk en klut rundt skrape for å fange og trekke ut overflødig væske rundt kantene. Arbeid ut eventuelle rynker eller bobler som du går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91617.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars