Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er Twin Tail rør for?

Mens eksosanlegget er en nødvendig komponent for driften av et kjøretøy og passasjerenes sikkerhet, er det lett kan ignoreres. Men noen bilenes eksos utløp, ellers kjent som eksosrør, rope for å bli lagt merke til. Mens mange biler på veien har bare en utblåsing, andre rulle nedover veien med tvilling, eller enda mer, eksosrør. Air Pump

En forbrenningsmotor er en luftpumpe som produserer strøm ved å ta i luft og blande luften med drivstoff i riktig forhold. Etter dette, blir brensel og luft brennes, og de eksosprodukter er skjøvet ut av motoren. Jo mer luft og drivstoff motoren beveger seg gjennom denne prosessen, jo mer strøm den produserer.
Økt Strøm

riktig eksosanlegg hjelper motoren presse mer luft gjennom det . Ved å gi to eksosrør som utløp for eksosen i stedet for én, kan mer luft bevege seg effektivt gjennom motoren fordi den har en tydeligere måte å avslutte. For å være virkelig effektiv, må dette økt luftstrøm bli kombinert med økt drivstoff for å holde forholdet mellom drivstoff til luft på optimalt nivå.
Bedre Utseende

Et kjøretøy kan se bedre ut med to eksosrør. Noen kjøretøy ser av balanse med en enkelt utblåsing, særlig når de har eksos utløp på baksiden av kjøretøyet. Twin hale rør kan gi en bedre visuell balanse og opprettholde symmetrien mellom venstre og høyre side av bilen.
Cooler driftstemperatur

Eksos mottrykk inn i motoren kan resultere i en større varmeutvikling. Opptil 40 prosent av varmeenergien som produseres av en motor er utvist gjennom eksos, så øker eksos flyt betyr at motoren eliminerer sin varmen mer effektivt, noe som resulterer i kjøligere driftstemperatur.
Bedre lyd

Mens mange mennesker ønsker sine kjøretøy for å være så stille som mulig, noen foretrekker throaty lyd som kan komme fra custom eksos. Twin eksosrør kan opprette en stereo-type effekt og vesentlig endre eksos lyden av kjøretøyet.
Sanne Dual Systems

Noen av fordelene med doble eksosrør er økt med en ekte dual eksosanlegg. Dette er et system som har to eksosutslipp direkte fra motoren til baksiden av kjøretøyet. Noen biler med doble eksosrør har en enkelt eksosanlegg men gi rom for to eksosrør å gå ut av lyddemperen. Selv om dette har noen fordel, kan det ikke forbedre ytelsen av kjøretøyet så vesentlig som en sann, utviklet dual system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91618.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars