Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan bygge en LS VTEC

En LS /VTEC-motoren er laget ved å kombinere en Honda B-blokk LS motor med DOHC VTEC header, som mange bil-entusiaster bygge for å få flere hestekrefter ut av sin bil. Dette oppnås ved å bringe mer luft inn og ut av brennkammeret gjennom de topplokk, noe som resulterer i mer dreiemoment, bedre akselerasjon og økt makt. Det finnes en rekke B-blokk motorer tilgjengelig som kan håndtere denne type konvertering, og velger for denne oppgraderingen i stedet for å erstatte LS med en GS-R eller Type R blokk vil spare penger i det lange løp. Instruksjoner
en

Velg type motor blokken du ønsker å endre. De fleste ikke-VTEC (mer vanlig kalt LS) B-serien blokkene er lett å finne og kan kjøpes til en lav kostnad. VTEC og LS blokker er svært lik i utseende og sine roterende sammenstillinger er stedet å skille mellom de to typene. Den aluminium hofteholder samt under-stempel olje squirters og en oljekjøler vil være synlig i en VTEC modell. Uten disse spesifikasjonene, er blokken en LS.
2

Identifiser VTEC hodet du ønsker å feste til LS B-blokken. De riktige modeller som vil passe best kan fjernes fra de fleste tidlig 90-tallet modell Honda og acuras. De head-bolt mønstre ligner på VTEC og ikke-VTEC hoder, så sørg for at du har riktig type. En måte å skille mellom de to er at VTEC har større innsug og eksos samt bredere diameter ventiler.
3

Ta ut den eksisterende hodet fra LS motorblokk, og husk å ta spjeldhus, innsug manifold og fuel rail. Den øvre delen av inntak manifold vil måtte tas av også.
4

Endre motorblokken slik at det svarer riktig på den nye VTEC hodet. Dette inkluderer å gjøre justeringer for en ny ECU, som slår operasjoner mellom de to kamaksel profiler som vil være til stede i den nye motoren når den er ferdig. Den elektroniske styringsenheten overvåker ting som oljetrykk, motortemperatur, og gass i forbindelse med produksjon av motoren og de hastigheter kjøretøyet kjører på et gitt tidspunkt. Blokken må også endres hvis en knock sensor er nødvendig.
5

Påfør nødvendige modifikasjoner på VTEC hodet slik at den skal passe til LS motor. Dette inkluderer å ta seg av eventuelle olje støpselet justeringer, pipe kraner, og boring av hull for plugger for å sikre at hodet sitter ordentlig på blokken.
6

tilpasse og bruke eventuelle tilpassede beslag for den nye blokkere. Kabling av elektriske distributører for å være kompatible med det valgte ECU, oppgradering timing belter og vannpumper, som bekrefter at drivstoff rail, trykkregulator og injektorer matche ECU standarder, og kontrollere utslippene, kjøling og servostyring systemer er veldig viktig for etterbehandling dette prosjektet lykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91619.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars