Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan sette Tilbehør on Wheels

Mer tradisjonelle kilder til bilen hjulet tilbehør inkluderer bilforhandlere og motor show, men nå er disse elementene er stadig mer tilgjengelig på nettet, komplett med selv-installasjon kits og instruksjoner, og gir et alternativ til forhandleren. Selv for litt tilbehør, som for eksempel spinnere, er selv-installasjon teknisk utfordrende for nybegynnere, da det krever å ta hjulene av. Tilbehør er ikke alltid rent dekorative. For eksempel hjul trenger navkapsler å beskytte nøtter som fester hjulet til bilen. Instruksjoner
en

Besøk selgerens nettsiden og klikker på produktets informasjonsside for å se om det kommer i forskjellige størrelser, eller for å se om alternative installasjon, for eksempel skru på eller bolt-on tilbehør er tilgjengelig, da dette indikerer at du vil trenge noen målinger før du kan legge inn en bestilling. Mange on-line forhandlere selger tilpassede tilbehør, uavhengig av bilen merke og modell, la det være opp til deg å finne ut hvilken størrelse eller type du trenger.
2

Les produktets dimensjonering informasjonsside, hvis du ikke kommer gjennom en forhandler som selger deler bestemte til bilens merke og modell. Mest tilpassede selgere har en link til en side på deres hovedmenyen som forteller deg hvilket produkt du trenger. Eksempler på menyen titler å se etter inkludere "Hvordan finne hjulstørrelsen", som er funnet i Suburban Wheel Cover meny, og "Hvilken Spinners Fit My Car", lagt ut på The Spinner Senter hjemmeside.

3

eller lese hjul målinger etter behov. De to siste sifrene på ditt dekkdimensjon gi hjulstørrelse, og denne målingen kan ikke oppnås ved å måle hjulet. For eksempel betyr dekkdimensjon P175/70R13 at hjulstørrelsen er 13 inches. En annen vanlig måling er diameteren på hjulet sentrum hull for montering spinnere. Gjør dette med en linjal eller tape measurer. For å måle diameteren og sett det ene enden av måleren hvor som helst på hullet i felgen og måle den avstand til kanten av hullet på motsatt side, slik at måleinnretningen passerer over hullets sentrum.
4 < p> Les installeringsinstruksjonene på forhandlerens hjemmeside for å se hvilke deler, verktøy eller ferdigheter du måtte trenge. Mest tilpassede selgere inkluderer instruksjoner på nettsiden deres, hvis ikke, de sender det med produktet. Men hvis du er en bil nybegynner og denne informasjonen er ikke fritt tilgjengelig på Internett, ring forhandler og spør, som du må fjerne hjulene for noen tilbehør, som for eksempel spinnere. I det usannsynlige tilfellet at denne informasjonen ikke er tilgjengelig, og du er ute av stand til å ta kontakt med selger, så spør hva en installasjon innebærer hos din lokale automotive vedlikehold leverandøren.
5

bestille og installere tilbehør i henhold til instruksjonene . Skulle du trenge hjelp under installasjonen, kan du kontakte forhandleren eller spør din lokale automotive tjenesteleverandøren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91949.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars