Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Sjakkel Løft en Jeep

Kanskje du ønsker å øke din Jeep off-road egenskapene eller bare endre sitt utseende. Ved å løfte din Jeep, kan du montere store dekk. Det er flere måter å få et par ekstra inches ved hjelp av lift kits. Disse vanligvis inkluderer deler til sjokk, styrekomponentene og utvidede brems kabler, som kan koste tusenvis av dollar. Shackles er fabrikkmontert på alle Jeeps, så ved å erstatte dem med større sjakler, kan du lett få et løft på 1 og 1/2 inches. Et billig alternativ for sjakler koster bare ca $ 30 et par. Du trenger
Wrench
Hi-lift jack
Hjulkiler
Penetrating olje
Breaker bar
Shackles
Factory jack
Anti-seize compound

Vis flere instruksjoner
en

Plasser blokker under forhjulene for å hindre at Jeep ruller. Bruk hi-lift jack å heve Jeep på den ene siden bak. Start på høyre og jobbe deg rundt i Jeep. Vekten av kroppen må være av sjakler for å angre boltene. Påfør penetrerende olje rikelig til alle synlige fabrikken sjakkel bolter og synlige tråder. La ligge. Over natten soaking kan være nødvendig.
2

Løsne den øverste bolten og deretter den nedre med breaker bar. Du må kanskje bruke en juksemaker bar (en lang bar lagt til håndtaket på en skiftenøkkel). La den øverste bolten på plass mens løsne nedre bolt. Wrench boltene helt ut, som de er svært stramt, og du kan ikke være i stand til å få en hammer til området for å slå dem ut. Fjern fabrikken sjakler.
3

Plasser hullene, som den nye sjakler vil være lengre enn fabrikkens seg. Bruk Jeep fabrikk jack å flytte fjærene bort i små trinn ved å plassere sin base på våren omtrent halvveis fra våren til akselen. Plasser jack topp mot rammen og sveiv våren unna.
4

Bolt den nye sjakkel inn og gjenta prosessen på den andre siden. Du kan gjøre en sjakkel løft på bare bak eller erstatte alle fire fabrikken sjakler. Sjekk at alle bolter er strammet til med riktig moment innstillinger. Påfør anti-seize compound til alle boltene, som vil gjøre det lettere å fjerne og erstatte sjakler i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92045.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars