Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

DIY: Mesh Grill Setter inn for Biler

En mesh grill Skjæret har en stil alle sine egne. Sammen med fungerende som en grill blokk, legger det tekstur og detaljer der vanligvis bare lateral linjer eksisterer. En mesh grill er laget av svømmehud metall som er kjøpt fra en spesialitet forhandler eller metall butikken. Finne Mesh Metal

Mesh metall er produsert for en rekke formål. Den brukes til gjerder, luft kaminer, ventiler og komfyrer. Det finnes flere typer mesh metall tilgjengelig for kjøp fra metalleverandører og bil auto body butikker. Rustfritt stål mesh, krom mesh, matt sort mesh og rå eller uferdige metall er blant de vanligste. Finn en metall-forhandler eller en auto kropp og deler butikken for å finne et innstikk som passer din smak og stil. Husk at uferdige mesh bli weatherproofed før bruk.
Designing Mesh Insert

Det neste trinnet er å utforme din vribart. Mål bredden og lengden på bilen din grill med et målebånd og oversette målingene på et ark med millimeterpapir. Tegn grill formen nøye med millimeterpapir å nøyaktig skalere nye innlegg. Deretter overfører tegningen til et ark plakatpapp ved hjelp av skalaen metode. En annen metode er å spore konturene av risten på en mal. Plasser et ark av plakaten bord over grillen, og ved hjelp av en blyant, spore konturene nøye. Når ferdig, kutte ut denne malen, og bruke den til å kutte mesh grill.
Klippe og forme

Det neste trinnet er å klippe og forme vribart . Legg ut et stort ark med mesh din og spore omrisset av malen på metall. Bruk en svært leselig maling eller markør for å spore konturene. Deretter bruker du et par av metall hagesaks eller en metall så å klippe nettingen etter overføring malen disposisjon. Være plass rundt kanten av grillen når du skjærer. Tørk passe grillen på plass, skjære vekk overflødig metall der det trengs.
Etterbehandling

For uferdige metall, må et siste strøk med maling påføres. Hvis du ønsker å gjøre grillen krom, send den til en chroming selskap. Dette er en engasjert prosess som krever spesialisert kompetanse og metaller. For alle andre er ferdig, prime grillen med et lag med auto primer og la tørke over natten. Deretter avslutte den med et siste strøk av bilbransjen grad av maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91783.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars