Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik kjører Elektriske vannpumper i Street Cars

Kjøling bilens motor er en vanskelig jobb i de beste omstendigheter. Gitt varmen som genereres av tusenvis av flammende eksplosjoner hvert minutt, må kjølesystemet være opp til oppgaven. Remdrevne vannpumper har vært vanlig enhet i hvert merke på bilen siden den tid Henry Fords Model T. Gear-drevet vannpumper har begynt å dukke opp som et levedyktig alternativ og har det bra. Elektriske vannpumper er fremstår som den varme billett på gaten og stripe løpsbiler, og selv street-bare biler begynner å bruke denne stilen. Du trenger
Pan (bøtte)
Skrutrekker
Tenger
Nøkler
pakning skrape
Rag
pakning sealer (lim) selg Electric vannpumpe
Wire
Wire kutter
Wire stripper
Wire terminaler
Crimpverktyg
Zip bånd
Relay
Temperatur sensitiv bryter
Bypass bryter
trakt
Anti- fryse
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt og jevnt underlag, og åpne panseret og fjern radiatorlokket.
2

tømme radiator. Skyv en panne eller liten bøtte under radiatoren avløp petcock og åpne petcock å la kjølevæsken renne ned i beholderen. Løsne skruene på viften likkledet med en skiftenøkkel, og skyv liksvøpet tilbake utsette vannpumpe.
3

Fjern radiator slangen. Bruk en skrutrekker eller tang (avhengig av hva slags klemme du har) og ta av radiator slangen fra bilens vannpumpe.
4

Fjern viften og belter. Løsne boltene på forsiden av kjølevifte med en skiftenøkkel og fjerne viften. Dette vil gi tilgang til talje og belter. Fjern belter og trinse fra forsiden av vannpumpen.
5

Fjern vannpumpen. Fjern boltene som holder vannpumpe til motoren med en skiftenøkkel. Trekk vannpumpe fra beliggenheten. Du må kanskje lirke den av med en skrutrekker.
6

Forbered motoren for den elektriske vannpumpen. Skrap den gamle pakningen rengjøre med en pakning skrape og tørk den ren med en fille. Plasser en stripe pakning sealer rundt montere den, og sette pakningen på plass.
7

Installer den elektriske vannpumpen. Sett elektrisk pumpe i stilling på ny pakning og erstatte boltene fra den foregående pumpen. Stram boltene for hånd til lun og fortsetter til alle boltene er på plass. Stram boltene med en skiftenøkkel. Tilkopling av pumpen i henhold til produsentens anvisninger, og strippe endene av ledningen omtrent 1/8 tomme til å tillate en terminal ende til å gli over enden. Crimp terminalen ender på plass med en krympetang. Kjør ledningene til et relé bryter og en temperatur-sensitiv bryter (satt til den temperaturen du ønsker pumpen for å slå på) og deretter til en manuell bypass bryter i bilens førerhus. Fra forbikoblingsbryteren, rute ledningene til batteriet, holde dem fri for varme eller bevegelige objekter. Bind ledningene på plass med zip bånd. Plasser radiator slangen på plass på vannpumpen og stram klemmen med en skrutrekker eller tang. Stram radiator avløp petcock.
8

Sett inn viften liksvøpet. Skyv dekslet på plass og stram boltene med en skiftenøkkel. Bruk en trakt for å fylle radiator med kjølevæske før full. Sett på radiatorlokket.
9

Start motoren og få den opp på driftstemperatur. Sikre at temperaturen-sensitive bryteren slår på viftene når den angitte temperaturen er nådd. Slå av motoren og slå på pumpen ved hjelp av bypass bryter for å sikre at denne bryteren fungerer. Denne bryteren kan brukes til å sirkulere kjølevann når motoren ikke er i gang eller i krisesituasjoner. Snu bypass av og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91764.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars