Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan måle Wheel Hestekrefter

Måle hjulet hestekrefter nøyaktig krever riktig utstyr og sikkerhet for en nøyaktig test. Wheel hestekrefter er forskjellig fra motorytelse ved at den måler hvor mye strøm motoren din er faktisk å sette til bakken heller enn hvor mye det er å gjøre før effekttap gjennom drivverket. Måle dette krever bruk av et dynamometer, eller dyno for kort. En dyno er en komplisert og kostbart utstyr som du betaler for å få tilgang på en reparasjon eller ytelse bil butikk med mindre du har gratis tilgang til én. Du trenger
Dynamometer
Ca $ 70 per test
Vis flere instruksjoner
en

Lær forskjellen mellom en motor dyno og et chassis dyno. En motor dyno fungerer med motoren fjernes fra bilen ved å beregne nøyaktig hvor mye kraft motoren utøver på en gitt masse ved forskjellige turtall hastigheter. De hestekrefter og dreiemoment tall fra bilprodusentene er fra motor dynos og reflekterer ikke hjulet hestekrefter. Hjulet hestekrefter figuren er målt ved hjelp av et chassis dyno, hvor hjulene utøve kraft på roterende valser. Valsene roterer raskere og raskere når dreiemomentet som utøves av hjulene øker. Dermed hjulet hestekrefter beregnes. Dette tallet vil alltid være lavere enn hestekrefter målt på en motor dyno fordi noen strømmen er borte når de overføres gjennom drivverket.
2

Finn en lokal chassis dynamometer operatør på en hederlig bil tuning etablering. Forskning ditt valg grundig for å sørge for at de vil håndtere bilen på en sikker måte og gir nøyaktige resultater. Prøv å besøke automotive tuning fora for å finne operatører andre entusiaster har hatt en positiv opplevelse med. En billig eller ikke vedlikeholdt dyno kan være mer enn bare unøyaktig. Alvorlig skade kan oppstå på bilen din hvis den hopper av skinnene under testing, spesielt sannsynlig hvis du har en høy-drevet bil. Prøv å planlegge et besøk før du utfører eventuelle ytelsesproblemer modifikasjoner. Dette vil tillate deg å sammenligne resultatene for å se eventuelle gevinster som oppnås. Figur på å betale mellom $ 40 og $ 100 for denne tjenesten.
3

Sørg for at bilen er fri for eventuelle vedlikeholdsproblemer som kan komme til lys under et chassis dynamometer løp. Bilen vil bli ruset hele veien til redline og vil bli satt i et miljø hvor stor belastning blir satt på drivverket. Også, selv med bruk av viftene anvendes av de fleste dyno operatører, er det ikke mulig å lage et naturlig miljø med hensyn til vindhastigheten. Sørg for at kjølesystemet er i god stand.
4

Gjennomfør testen med dyno operatør. Med mindre du er erfaren, la detaljene som plasserer bilen og skifte gir hele oppkjøringen til det profesjonelle. Du vil motta en dyno ark som viser hjulet hestekrefter og dreiemoment på hver enkelt rpm. Mens ingen test er perfekt, er dette en ganske nøyaktig måling av hvor mye grynt bilen faktisk har. Når du har installert eventuelle ytelsesproblemer modifikasjoner og test på nytt, bruker samme chassis dyno i så nær de samme atmosfæriske forhold som mulig for en nøyaktig test på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92074.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars