Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan gjør jeg en 2001 Honda raskere?

Å gjøre en 2001 Honda akselerere raskere kan gjøres ved å legge til noen bolt-on oppgraderinger til motoren, sitt elektroniske system og eksosanlegg. Fra fabrikken, er din Honda eksos og luft boksen designet for maksimal drivstoffeffektivitet, men kan også være restriktive til luft kommer inn motoren din og spennende gjennom eksosanlegget. Ved å oppgradere disse komponentene, kan du enkelt forbedre ytelsen til Honda din. Instruksjoner
en

Installer en ettermarkedet eksosanlegg som gir bredere eksosrør. Dette vil tillate forbrent luft fra din Honda motor for å gå ut motoren på en raskere hastighet, og dermed øke sin kapasitet for frisk luft for å bli trukket inn i motoren. Legge til en eksos kan også bringe en dypere, mer særpreget tone til eksos notat som vil bidra til å sette din Honda bortsett fra resten på veien.
2

Legg en kald luft inntak for å erstatte Hondas luft eske og øke frekvensen av frisk luft strømme inn i motoren. Temperaturen i luften vil også bli utelatt i forhold til den luft som trekkes inn fra fabrikken luft-boksen. Et åpent luftfilter er mindre restriktive enn luftfilteret begravd inne i air-boksen. Denne oppgraderingen vil også bringe en dyp growl til din motor lyd når du akselererer.
3

Bytt fabrikken ECU eller ECU, med en ettermarkedet system. ECU styrer mange aspekter av motorens drift, nemlig luft-til-bensin forholdet og hvordan de bør bli justert basert på en rekke parametre. En ettermarkedet ECU i seg selv kan gi mer makt til motoren din ved å endre noen av disse rammevilkårene. Å maksimere makt gevinster, installere en ECU sammen med en ettermarkedet eksos og kald luft inntak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92075.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars