Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvor å Test en Titan Dyno

Dyno tester utføres på en rekke forskjellige kjøretøy for å bestemme ytelsen informasjon om motorene. Nissan Titans er kraftige pick-up lastebiler som brukes til sleping og trekking. Testing av Titan dyno vil hjelpe deg å forstå dreiemoment, hestekrefter og eksos temperaturer for lastebil, som vil tillate deg å endre kjøretøy for å øke motorytelse. Du trenger
Dynamometer
Fan
Magnetic sølv-lined tape
Vis flere instruksjoner
en

Fullfør en foreløpig evaluering av Nissan Titan å gjøre sikker på at det ikke er noen lekkasje, og at alle væskenivåer og dekktrykk har rett.
2

Sikkerhetskopier Titan slik at bakhjulene er vinkelrett mellom de to valser av dynamometer. Sikkerhetskopier så rett som mulig å garantere en nøyaktig og sikker lesing.
3

Velg "Down" fra "Sikkerhet"-menyen i dynamometer. Dette vil slippe valsene. Når rullene har falt, satte Titan i "drive", og lette av bremsen. Dette vil gjøre hjulene spinne litt før lastebilen er sentrert på rullene til dynamometer. Sett lastebilen tilbake i "park" og slå av motoren.
4

Forbered Titan for testen ved å stroppe det fast til dynamometer, ved hjelp av målerens stropper. Remfeste på hver side av dynamometeret til truckens ramme eller slepekrok på motsatt side av kjøretøyet, slik at stroppene krysser hverandre, noe som gir ekstra sikkerhet. Sveiv hver stropp å stramme det til lastebilen vil ikke flytte på dynamometer, men ikke så stramt at det er spenning. Fest fremre stropp foran på rammen og skru det før det er trygt. Plasser hjulet sjokk på de to forhjulene og fest dem til gulvet for å beskytte dem under testing. Plasser eksos slangen over eksosrøret slik at testing området ikke fylles med eksos. Sett en stor fan foran bilens radiator og slå den på, for å hindre overoppheting under testing.
5

Fest alle målere og kabler på innsiden av lastebilen. Legg en stripe av magnetisk sølv-lined tape på nøyaktig skivene og monter den optiske sensoren ved siden av, så øyet av sensoren vender båndet. Klem tennplugg meter til tennpluggen.
6

Start lastebil. Velg "kalibrering" fra dynamometer menyen, velg deretter "Dyno parametere." Dette vil åpne et nytt vindu med informasjon om hver test du kan utføre med dynamometer. Kalibrer RPM meter ved å velge 2500 RPM fra denne menyen, deretter bytte bilen i "drive" og få opp RPM måleren på bilen før den når 2500 RPM, velg deretter "OK" på dynamometer. Dette kalibrerer dynamometer for Titan.
7

Velg "Test" fra dynamometer menyen, velg deretter "Performance". Velg den testen du ønsker å utføre på Titan. Det finnes mange tester som kan gi deg dreiemoment, hestekrefter og kraft-kurve tall. Legge inn informasjon for å fullføre testen, inkludert vekten av bilen og start-stopp hastighet. Start-stopp hastighet kan være en hvilken som helst figur, men testing på 60 til 80 mph er generelt et godt vindu for testing.
8

Velg "Start Test", og deretter begynne å akselerere bilen før du oppnå start-stop hastighet som du skissert i prøvingsparametrene.
9

Gjenta denne prosessen med alle dynamometer test alternativer som du ønsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91611.html

Previous:
Next: No

tilpassede Cars