Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage en bil for Off Skjermene

Vanligvis biler ble ikke laget for off-veikjøring, men det kan være lurt å litt modifisere bilen for noen off-highway bruk. Du kan leve i et område som har mye snøfall og ville heller kjøre bil på toppen av det, i stedet for å presse igjennom det. Du kan selv har en eldre bil som du ikke bruker mye, og ønsker å se om det kunne forhandle skitt stier som SUVer og ATV bruker. Du trenger
Større sjokk
bajonettsag
Drill
Fender flares
Taller, bredere dekk
Full-size reservehjul
hjulmutternøkkel
Basic verktøysett
Bærbar luftkompressor
Tow strap
Liten spade
par hansker
Førstehjelpsutstyr
Vis mer Instruksjoner
Forbereder bilen
1

kjøpe fire større sjokk (standard eller luft) for å suge opp de påkjenningene av off-highway kjøring. Dette kan omfatte coil-over støtdemperen eller en air-ride suspensjon som kan gi rom for omtrent en tomme eller to av ekstra bakkeklaring.
2

Lei en bajonettsag, for eksempel en bajonettsag, fra din lokale automotive eller jernvarehandel for å klippe et par inches off av wheel-brønner, for å tillate ekstra dekk reise. Skru og rive løs gummi hjul-vel liners før noen cutting er gjort. Gjør din kutt parallelt med formen på den opprinnelige hjul-brønnen åpning.
3

Re-mold kantene av wheel-brønner ved å bøye metallplater tilbake til sin opprinnelige form etter ved hjelp av et par av standard eller spesialitet auto body tang. Fest og juster liner, for å markere den nye hull steder. Bor hull og installere de gamle skruene. Marker hvor det overskytende gummi liner kommer i kontakt med ditt nye hjul-brønnen kanten, og kuttet det bare etter å fjerne den.
4

Søk for små lastebil fender fakler fra auto deler butikken eller useriøs verftet som kan passe over din nye hjul-brønner. Dette vil dekke eventuelle feil og vil fange noen off-road rusk i stedet for den treffer sidene av bilen.
5

Rådfør deg med dekk butikken for å kjøpe høyere, bredere helårsdekk som passer med modifikasjoner. Kontroller at slitebanen har en større slitebane blokk design med større mellomrom i mellom disse blokkene.
6

kjøpe en brukt, full-size dekk for å matche den nye dekkdimensjon, så bytte den med den gamle overs. Kontroller at du har en kvalitet hjulmutternøkkel som passer dine hjul 'hjulmuttere.
7

Roter og balansere alle fire dekkene og kjøpe en vei fare plan. Har bilens front end justert av en anerkjent mekaniker hvis bilen ikke sporer riktig nedover veien.
8

Carry i bagasjerommet et grunnleggende verktøy kit, bærbar luftkompressor, slep stropp, liten spade og et par hansker. Legge til en kvalitet førstehjelp kit vil være mest nyttig hvis en ulykke skjer når off-roading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91737.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars