Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

De beste måtene å senke GMC Trucks

Senke lastebiler har alltid vært et område for tilpasning og sport tuning. En senket pick up truck eller sport utility vehicle kan se mye mer sporty og mer elegant, samt ha et mer aggressivt utseende når du er på veien. Sammen med større felger og nedre profil dekk, vil en senket lastebil bli lettere å komme inn og ut av, samt være et tilpasset, en-til-en-type kjøretøy. Det finnes en rekke ulike metoder for å senke lastebiler, fra kutte fjærer og fastspenning spiralfjærer for å varme dem til å få dem til å miste sin evne til å bære vekten av kjøretøyet til den riktige høyde ri. Det er, imidlertid, en beste måte å senke en GMC lastebil riktig og sikker måte. Skjæring eller Oppvarming Coil Springs

En gang testet, men litt usikre måte å senke en lastebil er å enten kutte spoler ut av spiralfjærer, slik at kjøretøyet rir lavere, eller å varme fjærene med en fakkel for å gjøre metallet i fjærene svakt, slik at den ikke kan bære vekten av kjøretøyet på fabrikken ri høyde og vil sitte lavere. Problemet med dette er at du kan klippe for mye materiale ut av fjærene, eller varme kildene for mye, noe som får dem til å miste besinnelsen og potensielt sprekke eller brekke. Dette kan føre til potensielle sikkerhetsmessige problemer eller andre problemer som for eksempel en ulykke.
Klemme Coil Springs

En annen metode for å senke GMC lastebiler er å klemme spiralfjærer, som vil oppnå det samme som å kutte eller oppvarming av spiralfjærer, uten noen store endringer i fjærene som er permanent. Dette er ganske enkelt å gjøre, men kan forstyrre noen av de moderne sikkerhet og stabilitet systemer, som automatisk nivåregulering eller stabilitrak, som er vanlig på moderne GMC kjøretøyer, som kan føre til problemer med sikker drift av kjøretøyet.

senkesett

Den beste måten å senke en GMC lastebil er å bestille riktig senkesett fra en ettermarkedet leverandør. Dette kan omfatte offset navene for å tillate felgene til sitt lengre, samt oppdaterte fjærer, fjær monteringsplater, struts, og andre suspensjon komponenter. Ved hjelp av disse komponentene på riktig måte vil produsere en senket bil som er like trygt å bruke som den er pen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92066.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars