Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Triks for å gjøre bilen raskere på Race Track

Det er mange forskjellige måter å gjøre en bil raskere rundt en racerbane, hvorav noen er gratis og noen av dem er ganske dyrt. Men uansett hva budsjettet, det er nesten alltid noe som kan gjøres for å legge til hastighet, enten det er ved å fjerne vekt eller legge hestekrefter eller stivne opp suspensjon for bedre håndtering. Sett bilen på en diett

Det første trinnet i enhver seriøs diett for å få mer fart fra en bil på en racerbane er eliminere overflødig vekt. Begynn med interiøret. Fjern aksjen tunge seter i favør av lettere, ett stykke racing bøtter med glassfiber eller karbonfiber skjell. Hvis du ikke trenger baksetene, fjerne disse og legge et tynt lag med teppe i deres sted. Mer ekstreme skritt ville være å fjerne fabrikken tepper og støydemping under teppet. Erstatte teppet med et tynt lag av teppet for å holde interiøret relativt sivilisert. Du kan også fjerne dørpanelene og eventuelle ekstra innvendige paneler som ikke er nødvendig. Enten la dørene nakne eller gjøre noen lette paneler fra fiber bord og trukket i lys vinyl. Stock ratt er vanligvis større og tyngre enn en liten ettermarkedet hjul, så bytt dette også. Plus, vil du få bedre kontroll over kjøretøyet. For utvendig, fjerne tunge støtfangere som ikke er nødvendig for banen og erstatte lager stål karosserideler med lettere glassfiber karosserideler. En mer ekstreme skritt er å erstatte aksjen glass med pleksiglass, som kan være lett å klippe og passform.
Gjøre bilen mer Agile

Nesten hver gate bil kan dra nytte fra en styrket opp suspensjon, spesielt hvis hensikten er å gå raskere på banen. Start med å erstatte aksjen fjærer med lavere og stivere fjærer, sammenkobling disse med stivere, justerbare støtdempere. Deretter erstatte myk gummi foringer med hardere uretan foringer. Dette vil redusere overflødig bevegelse fra suspensjon og gi sjåføren mer tilbakemelding. Installere en strut brace er en god idé også, hvis det er aktuelt for ditt bilmerke. Dette reduserer chassis flex under aggressive svinger. Større svaie-barer kan være en effektiv måte å gjøre bilen din raskere ved å redusere mengden av lean det erfaringer i et hjørne. Bare sørg for å bruke den riktige balansen av barer. For stor for en bakre anti-roll bar kan gjøre overstyring og vanskelig å kontrollere, mens en for stor foran bar vil gjøre det understyring eller skyve på utsiden av svingen og koste deg tid. Oppgradere bremsene ved å installere en bremseklossene med et sammensatt spesielt for aggressive spor bruk. Følg pads opp med større kalippere og rotorer for en større feide bremsing er, som er mengden av området der pads berøre rotorene under bremsing.
Bytt Hjul og dekk

erstatte aksjen gatedekk med et sett med mykere R-sammensatte (racing) dekk. Når race dekkene er varmet opp, de tilbyr massevis av grep og er mer forutsigbar på grensen. De varer ikke så lenge som vanlige dekk selv, og er heller ikke så sikker i regnet. I det neste trinn, installere et sett av lettere legering hjul for en reduksjon i fjærende un-vekt, som er mengden av vekten båret av suspensjonen. Dette vil legge hastighet samt reaksjonsevne.
Send bilen til Gym

Øke mengden av strøm en bilmotor produserer er et annet viktig skritt for å få raskere rundetid ganger. Gjør dette etter at suspensjonen og brems oppgraderinger for å sikre at bilen holder seg kontrollerbar på grensen. Legg til en fri flyt eksos og overskrifter som det første skrittet. Etter det, kan motoren bli gjenoppbygd med høyere kompresjon stempler og lettere innvendige for raskere turtall og mer makt. Stock girkasser er vanligvis designet for å maksimere drivstofføkonomi og motorveien drive-evne, men ikke ytelsen. Skifte lager girkasse med en som har nærmere girutvekslinger får bedre akselerasjon og redusere rundetider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91709.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars