Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan registrere et Spesialitet Kit Car i Virginia

De fleste eiere av spesialitet kit biler har satt mange kjærlige timer og hardt opptjente dollar i laging sine biler og er vanligvis ivrige etter å teste dem ut på motorveien for å vise dem frem. Men før en eier kan ta sin spesialitet kit bilen ut på veiene i Virginia, må bilen være tittelen først og deretter registrert i Virginia Department of Motor Vehicles. Bare følg trinnene her for å få din spesialitet kit bil tittelen og registrert i delstaten Virginia. Instruksjoner
en

Komplett søknad om VIN nummer for bilen din hvis den ikke har en. Hvis kjøretøyet er bygget på en produsert chassis eller et chassis fra et annet kjøretøy og har en VIN, kan den bruke at VIN nummeret hvis settet bilen er en kopi av det chassis 'gjør av kjøretøyet. Hvis settet bil er ikke en kopi av samme type kjøretøy, må du få en VIN nummer.
2

Samle alle papirer som beviser at du eier alle delene som du brukte til å lage din kjøretøy. Du vil trenge alle regninger for salg, kvitteringer, og titler til alle deler av kjøretøyet. Hvis du, for eksempel, kjøpte chassis av et kjøretøy som skal brukes for din kit bil og det hadde en tittel, må du ha den tittelen til å søke om en ny tittel for din spesialitet bil. Hvis du ikke har en kvittering eller tittel for en del, vil du trenge en offisiell erklæring som sier hvor du fikk rollen. Den DMV krever at disse dokumentene må vise ID-numre, informasjon som viser at den delen er riktig tilordnet til deg (for eksempel en kvittering) og salgsprisen.
3

Forbered en erklæring om at informasjon om hvordan du bygget din spesialitet kit bil, og få det attestert
4

Ta minst to bilder av bilen din. Du må sende inn minst ett bilde av forsiden og en på siden av bilen din med din søknad for å få bilen tittelen.
5

Fyll ut en søknad om sertifikat av tittelen og registrering (se Ressurser). Hvis du skal bruke et kredittkort, må du også fylle ut kredittkortopplysningene form (se Ressurser). Send inn per post disse programmene, nevnte alle de dokumenter og bilder ovenfor, sammen med et bevis på adresse til Virginia Department of Motor Vehicles, attn: Titler og registrering Work Center, PO Box 27412, Richmond, VA, 23269. Den fysiske adressen for bygningen er 2300 W. Broad Street, Richmond, 23269 VA.

Du må også sende betaling. I 2010, honorarer var $ 5 for en VIN Plate, $ 125 for en inspeksjon, $ 10 for en tittel, og tre prosent motorkjøretøy salg og bruk skatt.
P Hvis din bil krever en inspeksjon, vil en DMV Inspector kontakt deg å inspisere bilen og installere en VIN plate, hvis det er nødvendig. Det tar omtrent tre uker for titulere og registrering prosessen skal være ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91871.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars