Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer en Relay Switch

Releer tjene to kritiske funksjoner, både like viktig. Det vanligste er i drift en stor strøm med en liten bryter. I stedet for å montere en massiv bryter på dashbordet i en bil, for eksempel sender en liten bryter en lav-strømsignal til det relé, som i sin tur, driver den store enhet. Den andre bruker er å isolere en delikat krets. Ved å bruke en isolert stafett, overspenning spredte signaler eller strøm er isolert fra den delikate elektronikk. Både ledning på nøyaktig samme måte. Du trenger:
Wire cutters
Wire krøller
Test lys
In-line sikring
Vis flere instruksjoner
en

Skjær fire ledninger til lengde for å passe til relékrets. Crimp kabeltilkoblere å passe releet pins og rute en ledning til bryteren som brukes til å betjene objektet som blir installert, for eksempel lys eller en makt antenne. Planlegg å kutte vaierlengder tilsvarende og husk at releet er normalt skjult under dashbordet eller hette, og beskyttet for vær og vind.
2

Koble den negative terminalen på bilbatteriet. Skjær et wire og crimp på kontaktene. Kjør forberedt ledningen fra sikringsboksen til dash mount bryteren som styrer releet bryteren. Pass på og bruke en test lys og lokalisere strøm med nøkkelen på i sikringsskapet.
3

Wire stafetten spolen i henhold til diagrammet som normalt trykt på på av den siden av stafetten boliger. En ledning benyttes for å jorde reléspolen. Spolen er en elektromagnet. Når det settes strøm på spolen fra dashbordet bryter, gir energi til magnet og en bevegelig arm inne i stafetten er tiltrukket av magneten. Når denne armen trekker ned, lukkes det et sett med kontakter og kraft flyter gjennom dem. Installer en jordledning til en av de reléspole pins og dashbordet bryter ledning som leverer strøm til reléspole til den gjenværende reléspole pin.
4

Wire objektet med kraft som er kontrollert av stafetten . Crimp en intern sikring inn i batteriet strømforsyningen wire, slik at den er i nærheten av batteriet. Dette beskytter det nye objektet som er installert. På siden av releet strømmen inn og strømmen ut-pinner er vist med den bevegelige armen. Installer tilførselen strøm fra batteriet til en av pinnene med en av de preparerte ledninger, og bruke det siste fremstilte ledning for å levere strøm fra den gjenværende pin til det nye objektet som er installert. Kjør denne ledningen fra power-out pin på stafetten og klem den til den positive ledningen på nytt objekt som er installert
5

Ground den siste gjenværende ledningen -. Det nye objektet jordledning - til bilen negativ krets. Koble til batteriet. Betjene dashbordet bryteren og releet vil klikke som det er strømførende. Batteristrøm vil strømme gjennom relekontaktene som er i lukket stilling og drive det nye objektet. Slå dashbordet slå av og relekontaktene åpne og objektet slås av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91925.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars