Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser billakk Jobs

En bil kan være stolthet og glede av sin eier. Mange bil-entusiaster bruker tusenvis av dollar å oppgradere og tilpasse bilene sine med spesialiserte motorer, dekk, og add-ons. En av de siste prosedyrene vanligvis gjort til en tilpasset bil er, ironisk nok, ser det første noen: maling jobb. Bilen må ikke males inntil alt annet er ferdig for å forhindre en hvilken som helst uoverensstemmelse eller behovet for en rullestolbruker. Tilpasse en bilens lakk jobb gjøres best ved hjelp av en tilpassing profesjonell, men du kan lage et kunstverk på bilen din gjennom skikkelig forberedelse. Du trenger
Blyant og pad
maskeringstape
Masking papir
Wax stripper
Paintbrush
Vernebriller
Gummi hansker
Paint stripper
uretan maling
Maleri verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hva slags design og farge du ønsker. Besøk auto show for inspirasjon og snakke med eierne av bilene der utformingen kan det være lurt å etterligne for å finne ut hva slags maling de brukte. Auto magasiner er en annen god kilde til inspirasjon.
2

Tegn en skisse av bilen med ny maling jobb som du ønsker. Du kan gjøre dette for hånd eller du kan bruke dataprogram for å gjengi tilpasset maling jobb. Hold tweaking det før du er helt fornøyd med hvordan det ser ut.
3

Vask bilen for å fjerne smuss, fett og smuss fra kabinettet. Forurensninger kan ødelegge en maling jobb. Pass på at bilen er helt tørt og smuss-free ved ferdigstillelse.
4

Bruk maskeringstape og maskering papir til områder av den bilen du ønsker ikke berørt av stripping og maling arbeid, som for eksempel vinduer, dekk, inne i dørene, etc.
5

Bruk stripping kjemikalier til bilen for å fjerne forhåndsdefinert voks og maling. Påfør voks remover i henhold til instruksjonene på beholderen. Når voksen er fjernet, gjelder maling stripper til kjøretøyet ved hjelp av en børste, og skyll den av etter den setter i. Fordi stripping forbindelser kan være sterkt etsende, bør vernebriller og hansker brukes for sikkerhet.
6

Re-maske bilen for maling. Hvis din første design er bare for fronten av bilen, maske av resten med tape og maskering papir for å sørge for at malingen ikke sprer seg.
7

Leie en profesjonell for maling eller bruke maling Materialer selv å søke uretan maling blandet med en herder. Dette vil gi bilen en holdbar, blank finish. Etter det tørker, gå videre til neste område. Du kan gå tilbake å legge til detaljer som trengs senere. Enten du trenger å bruke en sprøyte eller en børste avhenger av størrelsen og detaljer som trengs for det området du skal male.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91811.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars