Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan få mer kraft for en Audi TT

Oppgradering av Audi TT motor i et par måter kan bidra til å øke motoreffekten og akselerasjon ganger, samt drivstoffeffektivitet. TT er en kompakt, to-dørs, to-seters sportsbil introdusert av Audi for 2000 modell år og fortsetter å bli tilbudt i dag. TT oppsto som en konseptbil som debuterte i 1995 og til slutt gikk videre til å bli en del av Audis produksjon lineup tilgjengelig i coupé og roadster-modeller. Instruksjoner
en

forbedre flyten av forbrent luft ut av motoren og øke TT motorens kapasitet for hestekrefter ved å installere en oppgradert eksosanlegg. Begynnende ved eksos-manifolden, samler eksossystemet den forbrente gasser fra alle motorens sylindre og skyver dem ut av motoren, slik at ekstra luft og brennstoff kan tas inn i motoren og forbrent til å produsere strøm. Installasjon av en eksos-system som har rør med en større diameter i forhold til fabrikken eksos-systemet vil tillate at motoren vil antenne ved en raskere hastighet siden det ikke vil være å holde den forbrente gasser i hver sylinder kammer for så lenge som det ville ved bruk av fabrikken eksosanlegg.
2

Installer en kald luft inntak på TT for å forbedre motorens effektivitet og øke hastigheten som ny luft suges inn i motoren for forbrenning. Fra fabrikken, har Audi tt en plastisk luftboksen med en innebygget luftfilter å trekke frisk luft inn i motoren. Ved å erstatte fabrikken luft boks med en mindre restriktiv og åpen kald luft inntak og luft filter, vil du bli bedre flyten av ny luft inn i motoren, i hovedsak hjelpe motoren puste raskere. Kjøp en kald luft inntak som posisjonerer luftfilteret under motoren slik at den tar inn kaldere luft motsetning til den varme luften funnet i motorrommet, som er en ambient biprodukt av motorens drift.

3

Kombiner oppgradert innsug og eksos systemer med en oppgradert Engine Control Unit, eller ECU, for ytterligere å øke motoreffekten. Med tillegg av et større eksosanlegg og mer effektiv inntak system, vil motoren fabrikk ECU hele tiden være å tilpasse seg de nye luft-til-drivstoff forholdstall. Fabrikken ECU er konstruert for å fungere sammen med fabrikken utstyr. Installere en oppgradert ECU kan bidra motorens elektronisk behandling av luft-til-drivstoff forholdstall. En ECU oppgradering trenger ikke å være sammen med et inntak og eksos-systemet, imidlertid. På egen hånd, kan en ECU oppgradering produsere mer kraft ved å endre rammebetingelsene i fabrikken utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92034.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars