Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser My Mark III

Mark III Toll er et populært tilpasning leverandør i Nord-Amerika for auto forhandlere og forbrukere. Mark III Tollvesenet utfører flere tilpasninger på Ford-biler enn noe annet merke. Både Mustang og Mustang GT kan tilpasses fra topp til bunn, innvendig og utvendig. Flere standard tilpasning Mark III pakker er tilgjengelig, samt a la carte tilpasningsmuligheter for å legge til Mark III. Du trenger
Kjøretøy
Camera
Skisse pad
Racing dekk
Felger
Tilpasset hodet hviler
Tilpasset gulvmatter
Navigation DVD combo

Vis mer Instruksjoner
en

Ta et bilde av bilen din, klippe ut et bilde fra en bil bok eller skissere et bilde og laste bildet inn i en datamaskin med en redigering program. Ford Mustanger og Mustang GT er de mest tilpassede biler av Mark III.
2

Prøv forskjellige Mark III standard tilpasning pakker på kjøretøyet bilde eller bla i Mark III skikker gallerier for å få et visuelt inntrykk av alternativer for bilen din.
3

Velg en tilpasset maling eller rally racing striper merket. Tilpassingen design endre litt hvert år, men valgene består vanligvis av rally striper, racing flammer tribal design, og flosshatt. Vurdere den ekstreme maling fade oppgradering.
4

Velg utvendig alternativ kombinasjon som du vil ha installert, som kan inkludere bakken effekter kit, bakken effekter kit med vinger, bakrute paneler, og sidevinduene sjalusi. Eksteriøret kan bli ytterligere oppgradert med en induksjon hette og nedre side kroppen kuler.
5

Ordne for bilen å ha Mark III Toll dual eksos installert og racing dekk og felger oppgradering.

6

Velg en gratis farge for en full skinn interiør skinn oppgradering. Tenk tilpassede hodestøtter og tilpassede gulvmatter. Nakkestøtter og matter kan bestilles med tilpassede logoer, meldinger og bilder.
7

Overhaling standard lydanlegg til en tilpasset lydsystem med et navigasjonssystem og CD-spiller eller satellitt-radio kombinasjon. Velg et system med et utseende og lyse farger som passer til bilens eksteriør og interiør maling ordningen. Har en profesjonell fjerne standard enhet og installere oppgraderingen.
8

leie en profesjonell til å installere custom fargetone, speil fargetone, limo fargetone eller tilpassede dekaler på vinduene. Tint vil redusere temperaturen på interiøret i bilen når været er varmt og redusere solskader til skinn interiør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91952.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars