Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Installere en turteller til en Coil

En turteller er et morsomt tilbehør å legge til en forestilling bil som ikke er vanskelig å installere. Opprinnelig utviklet for damplokomotiver, er de nå brukt i fly og bilindustrien. Et takometer er utformet for å måle motorens turtall, eller omdreininger pr. For eksempel fullfører veivakselen 3000 omdreininger i ett minutt når turteller nålen peker på "3" på forsiden av måleren. Faren Grensene er fastsatt av den rød-fargede delen av måleren, og det er utrygt å kjøre motoren med disse høye grenser. Du trenger
Wire strippere
Wire krøller
Wrench satt
Fuse springen
Vis flere instruksjoner
en

Mount turtelleren i en praktisk sted, en som er lett å lese. På baksiden av enheten er tre ledninger: en rød, en svart, og, vanligvis, en grønn ledning. Route disse tre ledningene under dashbordet.
2

Strip 1/4-tommers av isolasjon av ledninger, ved hjelp av en wire-avmantlingsverktøy. Installer en terminal på den røde ledningen, og klem den godt på plass med en crimp verktøy. Installere en sikring tap på en sikring som har strøm med nøkkelen på, som for eksempel radio sikring. Crimp en annen kobling til den svarte ledningen, og installere det på bart metall, under dashbordet, slik som rattstammen mount. Bruk en fastnøkkel til å løsne en mutter eller platearbeid skruen som ligger på bart metall, og installere wire.
3

Kjør den resterende ledningen gjennom brannmuren, under dashbordet, og inn i motorrommet. Lokalisere en åpning med en gummimaljen installeres gjennom hvilken tråden kan passere. Trekke kabelen, slik at det ikke blir gnissing metall og kort.
4

Fest ledningen til den negative side av motoren tennspolen. Crimp en plugg som passer på spolen terminal, og sikre den, tett, med en skiftenøkkel. Start bilen, og teste turtelleren drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91922.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars