Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Mustang Vanity Plate Ideas

Det er få ting ganske så amerikansk som Ford Mustang, og bilen har vært svært populært de siste fire tiårene. En måte å vise din kjærlighet til bilen er å ha din egen forfengelighet plate. Speed ​​

Mustangs representerer hastighet. Alt som kan reduseres til syv eller åtte sifre som representerer hastigheten ville være bra. Prøv SPDEMON eller SPDDEMON for "Speed ​​Demon", eller NEED4SPD for "Need for Speed". Selv ideer som 2FST4U kan fungere ("Too Fast for deg").
Stil

Mustangs også representerer stil. For cabrioleter, kan du gjøre noe sånt SANSTOP, med den franske "Sans" som betyr "uten". Du kan gjøre noe som involverer en bestemt modell, som S197 eller I (hjerte) S197, som hjertet symbolet er tilgjengelig for enkelte forfengelighet plater.
Model
< p> Mustangs har gått gjennom mange videreutviklinger i sine 40 pluss år. Det finnes mange varianter av Mustang, som Shelby, GT, Cobra og andre. Noen av disse ville gjøre for en morsom forfengelighet plate.
År

Modeller variere fra år til år, så selv om det året Mustang din kan være aktuelt. MSTNG'87, 88MSTNG eller 1984MSTG er noen eksempler.
Memories

Alle har en favoritt minne forbundet med en bil. Dette er veldig kraftig tematisk, og bør brukes når du skal på en god forfengelighet plate for Mustang din. 1STBONUS, for eksempel, kan tyde på at din suksess på jobben din hjulpet betale for bilen din, eller kanskje du er en lege, slik at du kan velge noe som RXMSTNG (RX indikerer "resept").


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91650.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars