Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage Race Car Vinyl Bokstaver

Vinyl dekaler er en enkel måte å feste et tegn til en racerbil. Ved hjelp av tilpassede vinyl lettering på profesjonelle og amatører racerbiler gir folk en måte å holde styr på sin favoritt racerbil. Vinyl lettering gir en racerbil et tilpasset utseende uten den høye prisen på en ny maling jobb, og ved hjelp av vinyl lettering på alle sider av racerbil tillater tilskuere for å se bilen fra noen sete på tribunen. Racerbiler ble gjort for å se bra ut, gå fort, og vinne, racerbil vinyl lettering er en enkel måte å kunngjøre for fansen og sponsorer som du er her for å vinne. Du trenger
Computer
Logg butikk adresse
Design (vektor-fil)
Vinyl cutter
Vinyl
Vis flere instruksjoner
1

Lag din ny skrift ved hjelp av en datastyrt design verktøyet, eller skanne et bilde av en design inn i en datamaskin og lagre som en vektor-fil på datamaskinen din. Prosjektering tilpasset skrift innebærer å bruke et tegneverktøy som Microsoft Paint eller Adobe Illustrator for å utvikle et nytt design.
2

Lagre din nye design eller skannede bildet som en vektor-fil. Profesjonelle vinyl kuttere og signere beslutningstakere krever at enhver ny design lagres på denne måten slik at datastyrte vinyl kuttere kan bruke bildet til å kutte en ny vinyl klistremerke eller bokstaver. Denne typen digital fil kan så leses av en vinyl cutter til nettopp gjenskape design i et stykke vinyl.
3

Skjær design i et stykke på lager vinyl ved hjelp egen datastyrt vinyl cutter eller ta utformingen filen til en profesjonell vinyl cutter. Gjør design arbeid selv og deretter ta det til en profesjonell vinyl cutter vil spare deg kostnadene av å ha en profesjonell design det for deg. Kostnaden for design kan koste så mye som $ 100 i timen når det gjøres profesjonelt. Lære å lage racerbil vinyl lettering vil redusere den totale kostnaden av rase bil vinyl lettering med så mye som 80 prosent.
4

Initiere vinyl cutting-programmet og slå på vinyl cutter. Velg farge på vinyl bokstaver du ønsker og plassere den fargede stykke vinyl til mating av vinyl cutter. Åpne utformingen er vektor-filen og plasser den i utskriftskøen. Hit print og vinyl cutter vil sende cutting maskin instruksjonene for å kutte aksjen stykke vinyl i utformingen du opprettet.
5

Se vinyl cutter som det begynner å kutte ut design i vinyl. Pass på at aksjen stykke vinyl ikke blir fast eller ødelagt under utskrift. Den vinyl cutter bruker en presis skjæring verktøy for å spore konturene av vektorfilen design å gjenskape design i et stykke vinyl som kan senere festet til racerbil. Lære å lage racerbil vinyl lettering er veldig, veldig enkelt og det meste av arbeidet kommer fra å lage eller finne en design å gjøre. Etter vinyl cutter "skriver" den nye designen i vinyl, vil vinyl lettering være klar til å legge til din racerbil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91669.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars