Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Automotive Welding Prosjekter

Arbeide på biler og lastebiler er en morsom og utfordrende hobby som avhenger like mye på mekaniske ferdigheter som det gjør på kreativitet. Talentfulle sveisere kan opprette egendefinerte bil prosjekter som er virkelig one of a kind. Hvis du får klar til å planlegge din neste bil-tema sveising prosjekt og ikke har noen ideer som foreløpig, er det noen felles prosjekter for sveising av entusiaster som garantert vil vekke oppsikt. Roll Cage

I en verden av stunt biler, racerbiler og riving derbies, er en roll cage ofte det eneste som holder føreren fra alvorlige skader. En rull buret er en serie av stenger som er sveiset sammen og deretter av kjøretøyramma for å forhindre førerens cockpiten fra knusing i tilfelle av en velt. Disse beskyttende barer inneholdt inne i kroppen av bilen, men er ofte igjen utsatt på interiøret. Bygging av et veltebur er et relativt enkelt prosjekt for den erfarne sveiser, men å installere en krever en dyp kunnskap om auto body modifikasjon.
Brush Guard
p Hvis du kjører en lastebil eller bor i et område der lastebiler er mer vanlig enn biler, har du sannsynligvis sett en pensel vakt. Pensel vakter er heavy-duty metall skjold som går over grillen på en lastebil, med den hensikt å beskytte dem mot skade forårsaket ved å treffe små trær og kratt mens off-roading. Pensel vakter kan være festet til SUVer og trucker og varierer fra små og enkle til massiv og komplisert. En god måte å starte sveising en pensel vakt er å finne en profesjonelt produsert vakt på en lastebil forsyning butikk og prøve å gjenskape det med egne verktøy og rekvisita.
Engine Hoist

Ved arbeid på klassiske biler, er det ofte nødvendig å fjerne hele motoren mens ramme eller kropp reparasjoner er gjort. Avhengig av hvor i avslutning av motoren kan være mange mekanikk bruke en motor heise holde motoren over bakken for varigheten av kroppen reparerer. Sveis en motor heise selv ved hjelp av sterke metalldeler og god design teori, men vær klar over at en motor heise må være nøye balansert og må holde over to tusen pounds av vekt. Mulighetene for skade eller dyre skader på motoren gjør dette til et prosjekt for avanserte håndverkere bare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91940.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars