Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint Camoflage på en lastebil

Hvis du er en seriøs jeger, kan din lastebil males med en kamuflasje mønster. Foruten jegere, fiskere og selv militære entusiaster vil sette pris på en kamuflasje maling jobb, spesielt hvis det er gjort godt. Male noen bil selv er en engasjert prosess. Heldigvis, skaper en kamuflasje mønster er en tilgivende prosedyre, fordi kamuflasje er ment å ha en vridd eller uregelmessig form. Du trenger
Truck
500 sandpapir
800 sandpapir
80 sandpapir
12 bokser mørk brun billakk
4 bokser skogen grønn billakk
2 bokser tan billakk
6 bokser matt finish automotive sealer
plast søppelsekker
malerens tape
kniv eller saks
Vis flere instruksjoner
en

Slip hele kroppen av lastebilen med 300 sandpapir. Konsentrere seg om bare slitasje overflaten maling av lastebilen. Du trenger ikke å fjerne all maling med mindre det er rust. For en rusten delen bruker 80 sandpapir for å fjerne maling og all rust, til bare metallet er utsatt.
2

Tape av frontlykter, dekk, sidespeil, foran og bak vinduer og lasteplanet. Gjør dette ved å splitte søppelsekker i to og taping malerens tape til posen og deretter til kroppen av lastebilen, slik at plasten dekker det området du ikke vil ha malt.
3 < p> Spray hele lastebil med grå bil primer. Påfør nok primer slik at ingen av de gamle lag med maling viser gjennom. La primeren tørke i 24 timer.
4

Slip grunningen på lastebilen din forsiktig med 500 sandpapir. Spray et lag med mørk brun billakk over hele lastebilen. La dette tørke. Sand pelsen, og spray et annet strøk. La det neste strøk tørke over natten. Sand lastebilen forsiktig i morgen, og spray en siste strøk med mørk brun maling.
5

Legg kamuflasje detaljer til lastebil med klumper av vekslende farger. Spray ovaler av 4 inches i diameter i skogen grønn billakk. Legg de karakteristiske klumper funnet i kamuflasje mønster ved å male små ovaler som dip ut i uregelmessige mønstre fra basen oval.
6

Spray mindre ovaler av tan som overlapper de grønne ovaler. Opprett tan ovaler på samme måte som de grønne ovaler, men gjøre dem to inches i diameter. La malingen tørke over natten, og spray tre strøk med bil matte sealer på lastebilen. Fjern forsiktig den beskyttende plast og tape. La malingen tørke over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91631.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars