Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan bruke Auto Body Lodd

Lead loddetinn er et materiale som var populær pre-1960 for å berøre opp biler og for å fylle hull i kroppen. Men er auto body loddetinn fortsatt brukes i mange tilfeller av en rekke av kroppens butikker, selv om det kan ta litt tid og trening for å mestre ferdigheter til å arbeide med bly lodd. Hvis du ønsker å fylle et tomrom i bilen din kropp med auto loddetinn det kan gjøres, men du bør kanskje øve litt først for å styrke dine ferdigheter. Du trenger
Sandpapir
vernebriller
Gauntlets (valgfritt)
Hånd blåselampe
Lead auto body loddetinn
Wooden padle
Vis flere instruksjoner

en

Ren og sand området der auto kroppen loddetinn kommer til å bli brukt som fyllstoff. Sørg for at all rust, maling og annet rusk blir skurt bort slik at det ikke vil forstyrre loddetinn innstillingen.
2

Ta på deg vernebriller og hansker, hvis du kommer til å bære dem. Slå på fakkelen og tenn det. Kjør fakkelen sakte over området der du skal bruke bly lodd slik at området er varm, men ikke så varmt at det vil deformere.
3

Hold loddetinn stick slik at den begynner å smelte sammen sprekken du fyller. Bly loddetinn vil smelte fra varmen på panelet samt fra varmen fra fakkelen. Forsiktig bryte av de myke endestykkene av loddetinn pinne som du er lodding til sprekken er fylt.
4

Mold ledelsen loddetinn med en tre padle. Varm opp loddetinn som er nødvendig, og glatt det flatt slik at, annet enn farge, bør sprekken være usynlig. La loddetinn avkjøles og stivne i sprekken, reparere den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91895.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars