Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser automatisk interiør

Som stedet du sannsynligvis bruke mye av din tid, er bilens interiør en viktig del av livet ditt. Tilpasse interiøret er en fin måte å gjøre det enda mer beboelig for den daglige pendle. Eller kanskje du har et show bil som du ønsker å skille seg ut fra mengden. Uansett årsak, tilpasse din bil interiør er en tilfredsstillende prosjekt. Du trenger
Socket sett og skralle
Skrutrekkere
Spray-on lim
Vis flere instruksjoner
en

Installer en ettermarkedet rattet. Ratt adaptere er tilgjengelig for de fleste biler. Bare fjerne den gamle hjulet ved å ta av mutteren som holder den på og deretter installere adapter og nytt hjul.
2

Installer en ny legering girkule, lær skift støvel og boret legering pedaler for å komplettere din nytt hjul. Skifte knotter enten skru på girspaken eller holdes på med festeskruer. Legering pedaler kan være boltet i ved å bore hull i aksjen pedaler eller kan klemmes på.
3

Erstatt de originale gulvmatter med tilpassede matter som har produsentens logo preget på dem. Du kan også bytte ut tepper med en custom-farget teppe eller har en tilpasset teppe laget av en møbeltrekk butikk, ved hjelp av eksisterende teppe som en mal. Lim tepper ned med teppe lim.
4

Fjern aksjen seter og installere et sett av ettermarkedet bøtte seter (se Resources 2). Dette er en annen populær modifikasjon som også er relativt lett å oppnå. Bare unbolt din lager seter, vanligvis holdt på med fire store bolter, og deretter installere de nye setene og adaptere.
5

Installer en veltebøyle. Hvis du er seriøs om å kjøre, installere en veltebøyle i baksetet sted i bilen er et flott tillegg. Ikke bare det ser kul, men det er en ønskelig sikkerhetsfunksjon. Dette krever vanligvis at hullene skal bores i chassiset og bør installeres av en profesjonell butikk.
6

Bytt dørpanelene og headliner med tilpassede paneler (se Resources 3). Installere et sett med to-tone eller fargekodede innvendige paneler er en annen stor oppgradering. De fleste dørpaneler kan bare trekkes ut av døra og blir beholdt med klipp. Headliners er mer komplisert å installere og krever ofte fjerning av front-og bakrute. Dette bør gjøres av en profesjonell butikk.
7

Oppgrader trim rundt stereo, måle klynge og andre områder med karbonfiber eller aluminium trim. Mest fabrikken trim er relativt billig utseende for å holde kostnadene nede, så erstatte den med en mer high-end materialet er en annen stor tilpassing trick.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91738.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars