Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Korte Block motorkomponenter

En kort blokk motoren er en delvis motor montering, som vanligvis består av deler av motorblokken mellom inntak manifold og bunnpannen. Kort blokk motorer har den samme grunnleggende kjerne som en lang blokk motor. Forskjellen er at en kort blokk krever modifikasjoner for å kjøre i et kjøretøy, mens lange blokk motorene er mer eller mindre klar til å gå. Korte blokk motor forsamlinger er vanligvis kjøpt av folk som har tenkt å tilpasse motoren til deres spesifikke behov. Sylinder Block

Sylinderblokken, noen ganger kalt motorblokken, er den grunnleggende kroppen av motoren. Den inneholder vanligvis sylindere og veivaksel. Alle de andre deler av motoren feste til det eller rundt den. Blokka er overveiende hva du kjøper når du velger en kort blokk motor, da det gir deg en enkel og funksjonell skjemaet for å legge til.
Veivaksel

Veivakselen er en roterende aksel som har samme lengde som motoren. Det er den delen av motoren som snur og driver mange av de andre deler. Hvis bilens veivaksel er skadet, vil det ikke gå, og du vil trenge en ny motor.

Veivakselen er en av de viktigste komponentene i en kort blokk motor. Det må være nøyaktig samme lengde som motoren eller det vil ikke fungere skikkelig.

Stenger og Pistons

stenger og stempler flytte opp og ned i sylinderen. Når motoren er i gang, tvinger de kraften i den genererte eksplosjon gjennom motoren for å slå veivakselen og gi det makt.

Stengene og stempler er dimensjonert nettopp for å passe inn i sylindrene på motoren. Noen ganger folk som driver med tung motor tilpassing vil fjerne disse fra en kort blokk motor og installere ettermarkedet stenger og stempler designet for å tåle høyere varme og press nivåer enn de som kommer lager i enhver motor.
Kamaksel

kamaksel er drevet av veivakselen, som opererer på omtrent halvparten av hastigheten. Det krefter ventilene. Når timing belte eller kjede opplever problemer, vil kamaksel ikke fungere, fordi det er det som forbinder veivaksel og kamaksel.

Noen korte blokk motorer er ment å ha en overhead cam design og inkluderer ikke kamaksel . Kun korte blokk motorer som er ment å ha en intern kamaksel og timing vil inneholde dette elementet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91943.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars