Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er fordelene med en Tunnel RAM?

Tunnel RAM er en særegen dobbel forgasser inntak system som muskel-og sports-bil-entusiaster har lenge foretrukket å forbedre ytelsen. Systemet er en inntaksmanifold som trakter luft inn i forbrenningskammeret, ved å kombinere den med drivstoff for mer eksplosiv tenning. Ytelse

Formålet med tunnel RAM er enkelt: å øke bilens motorytelse. Det er ofte installert i dra syklistene, muskelbiler og sportsbiler, og det konsekvent utfører som den beste inntak manifold system på markedet.
To Forgassere

Fordelen av tunnelen RAM-system er at det bruker to forgassere. De fleste biler har en enkel forgasser som trekker inn luft for å blande med drivstoff. Begge forgassere på en tunnel RAM-oppsett er engasjert til en enkelt overtrykkskammer, som er det kammer hvor luft og brennstoff er blandet. Ytelsen til en tunnel RAM manifold kan være temperamentsfull, og det avhenger av forsiktig og presis installasjon fordi systemet er mer komplisert enn en enkelt-forgasser system.
Mixing Air and Fuel

ha to forgassere tillater en tunnel RAM-system for å gi en større innblanding av luft og drivstoff og kontrollere forholdet av luft til brensel som de to innføres i plenumet. Sylindrene i motoren, som mate direkte fra plenum, yter best når drivstoff og luft er jevnt blandet og absorbert. Blande oksygen i luften på med drivstoff gir raskere oksidasjon, mer eksplosiv antennelse og større energioverføring i sylinderne.
Mer effektiv

tunnel RAM system også kompenserer for ineffektivitet som hindrer ytelsen til andre manifolder. Den dual-forgasser modellen er kalibrert for å unngå sammenslåing av drivstoff i plenum, noe som svekker ytelse, og er mer stabil under akselerasjon og svinger.
Estetikk

Noen tunnel RAM fans velge det systemet spesielt for sin karakteristiske utseende. Fordi tunnelen RAM er for stor til å passe under de fleste hoods, stikker det vanligvis gjennom et hull i panseret, noe som gir bilen et særegent utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91636.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars