Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Forgasser Synkronisering Tools

Motor sylindere er lei av forgassere. Forgassere må synkroniseres å fungere optimalt. Kjøretøy med forgassere som er velbalansert har færre vibrasjoner, en bedre gassrespons, mer kraft, større kjørelengde og en optimal driftstemperatur. Verktøy som synkroniserer forgasseren sikre at riktig mengde drivstoff strømmer til det. Manometer

Carburetors krever en fire-kanals manometer som måler vakuum trykk på hver av de carb eksos porter. Vakuumtrykket er et mål på drivstoff /luft flyt, ifølge Car Test Software. De relative verdier av volumet skal bestemmes, ikke nødvendigvis den absolutte verdier. Manometre inkluderer Morgan Carbtune, som bruker kalibrert stål stang kolonner, og Motion Pro, som bruker kvikksølv. Kvikksølv er giftig og kan bli sugd inn i motoren og utslipp røyk.
Justering skrutrekker

En skrutrekker er nødvendig når du synkroniserer forgasseren. Det gjør at personen jobber på bilen for å fjerne skruene og få tilgang til forgasseren, ifølge Honda Night Hawks.

Vakuummålere

Vacuum målere er ofte brukt for å synkronisere forgasseren, ifølge Honda Night Hawks. Vakuummåleren kan være fire individuelle måleur, som må være synkronisert med hverandre.
Glassrør

Andre målere er et sett av glassrør med kvikksølv i dem, ifølge Honda Night Hawks. Mange av kvikksølv rør har blitt erstattet med stål-sylinder forgasser pinner fordi disse ikke kan søles, minske potensiell fare. Forgasseren pinner er bedre for motorsykler med tre eller fire sylindre, i henhold til 250 Ninja, en motorsykkel klubb. Imidlertid har forgasser pinner begrenset batteristrøm.
Plastic Tube

Den eldste metoden for synkronisering av forgassere er å plassere et rør på slutten av hver montering, henger lavt . Plastrøret må være klart, slik at den oljen som legger seg i bunnen er synlig, ifølge Ninja 250. Hvis forgassere er synkronisert, vil oljen ligge på bunnen av røret, mens hvis de ikke er det, vil oljen prøve å reise til en forgasser eller en annen.
Twinmax balanserer

Twinmax balancer er en elektronisk samtidighet som er både rimelig og ideelt for kjøretøy som har to sylindere, ifølge deltakere. Det kan bare koble til to sylindre på en gang, men det kan fortsatt teste biler med flere sylindere ved å feste den ene enden til en sylinder og flytte den andre enden fra sylinder til sylinder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91892.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars