Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Sy en brodert oppdateringen på en Leather Car Seat

Tilpasse skinn bilseter kan enkelt gjøres ved å legge en brodert patch. Velg en patch som representerer dine interesser, for eksempel et hestehode, golfkøller eller fotball. Du kan også vise ditt lag eller skole lojalitet ved å plukke en brodert patch som representerer en profesjonell idrett lag eller din favoritt universitet. Sy en brodert patch på et skinn bilsete krever ikke mye i veien for sy ferdigheter. Men retten nål og tråd er viktig. Du trenger
Craft lim
maskeringstape
Ruler
Kraftige vokset tråd
Saks
Buet nåler
Vis flere Instruksjoner

1

Påfør håndverket lim til midten av brodert patch og plasser den på skinn bilsete. Plasser små biter av maskeringstape på toppen og bunnen av lappen for å holde det på plass til håndverket limet tørker. Limet vil hjelpe holde plasteret på plass mens du syr det. La limet tørke helt før du begynner å sy lappen.
2

Mål 18 inches av heavy-duty vokset tråd som er farge-koordinert til kanten av brodert patch. Klipp tråden og tre den gjennom buet nål. Knot ene enden.
3

inn på baksiden av brodert patch med nålen punkt og trekk den gjennom til fronten. Dette vil plassere knuten bak lapp og ut av syne.
4

Place poenget med nålen ca 1/4 tommers bort fra der den kom gjennom patch. Skyves nålen gjennom til den andre siden, fange lær sete på nålespiss og deretter avslutter baksiden av plasteret på nytt til forsiden. Den buede nål er utformet slik at denne manøver sy enklere. Space stingene ca 1/4 tommers fra hverandre og nær kanten av brodert patch der tråden ikke vil bli sett.
5

Fortsett å sy rundt brodert patch før det er trygt.

6

Bind off masker ved å lage en løs maske. Men før du drar det stramt, passerer nålen om sømmen. Gjenta dette flere ganger og deretter klippes tråden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91893.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars