Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Furnish en VW Van

Vi har alle sett den stereotypiske Volkswagen van pyntet i levende floral utskrifter og fred signere dekket støtfangere. Disse varebiler har blitt noe ikonisk, dukke opp i filmer som Austin Powers og TV sitcoms som That 70 Show. For noen langrenn reisende, har VW varebiler selv fungert som midlertidige hjem. Innredning interiøret i en VW van kan være like kreativ som eksteriøret. Det er ingen etablert måte å møblere, som van bør fungere for dine individuelle formål: Men er det noen ideer du ønsker å huske på, hvis du fotograferer for tradisjonelle appell. Du trenger
Couch
Slipcover
Gardiner
Skap
Rug
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Clear alt ut av baksiden av din Volkswagen varebil. De fleste som velger å innrede sine varebiler la bare førersetet og passasjersetet foran intakt, mens du fjerner alt annet. Bruk en fastnøkkel til å fjerne backseats og oppbevar dem på et tørt sted, hvis du har tenkt å beholde dem.
2

Finn en sofa. Det er ikke nødvendig å kjøpe splitter nye møbler for din VW varebil. En slitt sofa vil faktisk passer den tradisjonelle type mye mer effektivt enn en ny. Bruk et målebånd for å bestemme lengden på van din fra forsetene til bakdører. Velg en sofa som vil passe godt inn den ene siden av van. Bruk en slipcover på sofaen for enkel rengjøring.
3

Legg litt lagring. Hvis du planlegger å ta din VW varebil på lengre turer, er lagring et must. Bruk gamle skap fra et kjøkken eller bad og feste dem til van veggen over fra sofaen. Fest skap med skruer for stabilitet. Lagre hermetisk mat og nonperishable elementer i skap mens på turer. Hvis skapene er store nok, kan du bruke dem til å lagre sovepose og campingutstyr.
4

Legg et par statister. Gjør din VW van føler hjemmekoselig med gardiner og et kast teppe. Hvis du planlegger å sove i bilen, trekke for gardinene lukket om natten for å blokkere ut overflødig lys. Å gjøre dette vil legge litt ekstra isolasjon i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91906.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars