Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Om Circle Track Crate Engines

Crate motorer har sine fordeler og ulemper, men en ting alle oval bane syklistene kan være enig med: Disse masseproduserte kraftverk spare tusenvis av dollar og likevel produsere spennende racing for fans. Teorier /Spekulasjoner

En av de heteste temaene i debatten i motorsport i mange år har vært inkludering av kasse eller spec motorer i racerbiler. Kasse motorer er forseglet motorer som er relativt billig å kjøpe og vedlikeholde, generere samme hestekrefter som andre motorer, men er blottet for mulighet til å gjøre noen endringer. Alle konkurrenter i en divisjon må bruke dem

Du kan gå banen i noen oval kort spor pit området rundt om i landet og høre den samme følelser uttrykkes universelt:. Stemmer for dydene av racing med en cookie-cutter motor er ganske mye delt 50/50.
Debatt

for oppstart lag, eller for syklistene med ikke-så-dype lommer, kasse motorer er en gudegave fordi av deres økonomiske kostnader. For godt finansiert team som har ressurser til å utvikle omfattende motor programmer, men kasse motorer ta bort deres konkurransefortrinn.

Motor utbyggere som er avhengige av å skape en rase motor fra grunnen se kasser som ødeleggelse av deres virksomhet. Men noen motor mekanikere har begynt å bruke dem som en kilde til inntekter ved å bli autoriserte tunere eller Rebuilders av en racerbane eller sanksjonering kroppen.

"Old Timer" hensyn kasse racing som forurensning av det de anser for å være en . purist sport, mens spec entusiaster nettstedet sin popularitet i løpet av de høyeste gradene av NASCAR, som går racerbiler som følger de samme specs

Pro eller con, en ting er sikkert: I dagens økonomi, en full-motor pakke som kommer inn på rundt $ 10 000 er ganske fristende.
konkurranse i næringslivet
p Med mer oval skitt og asfalt spor (og serien) nå inkludert kasse divisjoner har både GM og Ford utviklet imponerende spec motor programmer. GM har blitt nummer én i kasse kriger gjennom Chevrolet, mens Ford ønsker å lage en bulk i GMs dominans, Chrysler er fortsatt en liten aktør. Ovale kasser er typisk GM 350 V8-er som genererer mellom 350 og 400 hestekrefter, og de er vanligvis finnes i sen-modellen divisjoner. Vil

ikke regne ut motorbyggere skjønt. Mange spor har startet kasse programmer ved at konkurrenter å rase enten GM eller Ford kasser eller en relativt bygget motor fra en motor byggmester.

Mens GM og Ford vil fortsette å være gullstandarden for alle spor eller serie motor, mange uavhengige motor utbyggere er lobbyvirksomhet spor å tillate dem å bygge sin egen sanksjonert versjon av kasser. Mange spor arrangører kan godkjenne den lokale motoren bygningen bare for å holde grasrota racing industrien i live. Korte spor vanligvis har en tett sammensveiset fellesskap av motor utbyggere, Produsenter og hastighet butikker som tjener det lokale racing samfunnet.
Kostnader
p Som kostnaden av racing fortsetter å skyte i været, vil flere og flere sirkel spor begynner å gi etter kasse motoriske programmer. Med noen lag tilbringer oppover på $ 30.000 for en sen-modell-divisjon motor, kan mange dyktige konkurrenter ikke råd til å gå inn i sporten.

Nye motorer er ikke bare dyrt, men deres vedlikehold kan være like kostbart. Alternativt, med billig kassene kommer billig reparasjoner. Hvis motoren har begrenset antall timer på det og trenger kun ringer, lager og en ventil jobb, vil kostnaden gjennomsnittlig $ 1500 til $ 3,000.00, herunder deler. Levetiden på en kasse motoren er omtrent to år.
Win, Win
p Med kasse motorer, alle raser på lik spiller feltet. Som kasse programmer vokse, vil racing være konkurransedyktig, og det vil holde bilen teller opp og kostnadene ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91639.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars