Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik fjerner en overføring uten en Jack

Nå som du har bygget en kraftig rase maskin som du ta å dra stripe hver helg i sommer, må du lære noen triks av handelen i å reparere og fikse en drag race bil på banen. En av de mest plagsomme fikser i en sportsmann klassen dra bilen er overføring. Når du er på sporet, og du må trekke en overføring for å endre omformer eller flex plate, må du trekke den ut uten hjelp av en jekk for å ta vekten av overføringen. Trekk ganske enkelt transmisjon ut av passasjer døren. Du trenger:
4-by-4-av-18-tommers tre blokker
2-by-4-av-18-tommers tre pigger
8-by-8-by-1/2 tommer kryssfiner
¼ tommers skralle
¼ tommers stasjon socket satt
¼ tommers stasjon 8 "forlengelse
Åpne og lukkede enden fastnøkkel
skrutrekker

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern overføring tunnel paneler inne i kupeen for å avsløre transmisjonshuset. Koble Shifter innlegget, trekker Shifter, og stå fri for overføring tunnel paneler. Skill panelene ved å vri DZUS montering mot klokken for å frigjøre DZUS festene.
2 p Med drivakselen fjernet fra halen bolig av overføringen, løsne de to overføring mount bolter og muttere for å tillate halen av overføring til å sitte på fjellet uten å bli sikret. Koble trans bremsevaieren på adapteren, og trekk speed sensor ledningen fra adapter sin også.
3

Fjern momentomformer bolter som sikrer torque converter til flex plate (fly hjul). Det er seks bolter, tre med nøtter stilling som fester momentomformer til motoren. Fjern disse muttere og bolter, og være klar til å fri til transmisjon bell bolig fra motoren .
4

Løsne og fjern de seks bjelle husboltene som holder transmisjonshuset til motoren. Når alle boltene er ute, vil overføringen sitte på justeringspinnene som stikker ut av motorblokken . Trekk overføring tilbake et par inches å få overføring av disse pinnene. Kjelen skal forbli på veden stabelen under overføring, men overføringen vil være fri til å trekke seg ut av passasjersiden døren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91640.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars