Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Bakre diffuser Forskrift

Formel 1 racing er toppen enseter Bilsport konkurranse som bruker strenge regler for å kontrollere ulike aspekter av racerbiler som bakre diffuser. Som auto teknologiutviklingen, er nye forskrifter opprettet for å kontrollere hvordan disse nye teknologiene er benyttet i byggingen av disse bilene. Den bakre diffuser er plassert på baksiden av en racerbil, og er utformet for å øke Racecar hastighet. I 2009 ble formen på bakre diffuser endret som følge av nye forskrifter. Avstand

Forskjellen mellom de to ytre og sentrale kanaler er nå det samme. Dessuten er høyden på den bakre spreder nå 175 mm i stedet for å være 125 mm, i henhold til formel 1. Den bakre diffuser også har blitt flyttet 350 mm bak bakakselen, i stedet for å være på høyde med bakakselen.
Estetikk

ny bakre diffuser er ikke vanligvis ansett attraktive, så mange sjåfører som bryr seg om det estetiske utseendet på bakre diffuser racerbiler kan være sint på det nye regelverket, ifølge F1 Fanatic. Men den nye bakre diffuser gjør Racecar mer effektiv.

Aerodynamikk

Regelverket er motivert av et ønske om å redusere kjølvannet og aerodynamisk følsomhet av bilen , som gjør disse bilene til å reise raskere og mer effektivt, ifølge F1 Fanatic.
avkobling

Den bakre diffuser er frikoplet fra vingen, som gjør at den bakre diffuser skal flyttes tilbake, ifølge F1 Fanatic. Dette skaper et lavere trykk sone og en grunnere trykkgradient, mot der diffuser fungerer.
Volume

Volumet av den bakre diffuser er redusert, noe som gjør at luften kan være lukket på en mer kontrollert måte. Kritikere av disse forskriftene sier at de vil føre til bakre ventiler som oppmuntrer overstyring og vil også slites ned dekkene av Racecar mye raskere, ifølge F1 Fanatic.
Smutthullet

Smutthull er ofte funnet og utnyttet i racing, noe som fører til racerbiler skal utvikles som har urettferdige fordeler. For eksempel, i 2009, ble protester inngis av BMW mot Toyota og Williams for å utnytte et smutthull når du oppretter bakre ventiler for sine sponsede biler, ifølge Crash.net. Den midtre delen av de bakre diffusorer var lavere enn de ytre deler, noe som tillot den luft som strømmer under bilen som skal separeres, redusere drag force. Denne endringen skyldes biler å reise et halvt sekund raskere, noe som er en enorm fordel i Formel 1 racing. Møter ble holdt av de ulike racecar designere til å diskutere regelverket i detalj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91874.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars