Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer høyttalersystemer i Cars

Installere din egen høyttaler system i en bil kan drastisk forbedre lyden over den opprinnelige oppsettet. Det er mulig å skreddersyr systemet slik at det er enten veldig kraftig og høyt, eller flat som gjengir lyden trofast uten å innføre noen varme av forstyrrelser i lyden. Installasjonen krever noe teknisk kunnskap, så mange bilmodeller har høyttaler steder som krever demontering av selve bilen komponenter som for eksempel foran dashbordet eller dørene. Du trenger
Drill med bits (Phillips, flat-blad og andre offset stykker)
Allen fastnøkkel satt
Torx driver og biter
Stikknøkkel satt
Wire kutter
med loddetinn
Crimpverktyg med kontakter
Panel fjerning (for ditt bilmerke), Elektrisk tape
Box cutter
10 ft 8 gauge (valgfritt) 5 bilder, 10 ft 4 gauge (valgfritt)
RCA-kabler (valgfritt)
Fronthøyttalere
Tilbake høyttalere
Amp (valgfritt)
Big tilbake boksen høyttalerne (valgfritt)
Show More Instruksjoner
en

notere plasseringen av alle høyttalerne i bilen, vil som alle disse må byttes ut for å installere et nytt høyttalersystem i en bil. Du kan bruke bilen manuell eller bare skru opp musikken og flytte rundt bilen lytte etter hvor lyden kommer ut. Plasseringene vil variere avhengig av merke og modell av bilen.
2

Samle verktøy, kabler og nytt høyttalersystem som du skal installere på ett sted slik at du ikke trenger å lete for noen produkter under installasjonen.
3

Bytt fronthøyttalerne som enten ligger på forsiden dashbordet, dører eller i de øverste sidene av taket i fronten av bilen. Dette kan være så enkelt som å fjerne plastdeksel og skru de gamle høyttalerne eller å måtte ta hele dashbordet eller dører fra hverandre. Referere bilen manuell, bilprodusenten eller bilen mekaniker for spesifikke instruksjoner for din bilmodell. Ta ut de gamle høyttalerne og koble til kablene, og re plugg dem til nye høyttalere og plassere disse tilbake i festene. Vær forsiktig slik at du ikke blander opp polaritet og noter fargekoding før du trekker originalene.
4

Fjern de bakre høyttalerne og installere de nye høyttalerne i deres sted. De fleste av disse kan du få tilgang til fra bagasjerommet og er plassert på de beste sidene bak passasjersetet. De har braketter som lar deg knipse ut av høyttalerne med fingrene. Du kan også koble den til kablene i nye høyttalere og snapper dem tilbake i parentes. Dette vil variere på merke og modell av bilen også.
5

Installer amp og store boksen bagasjerommet høyttalerne hvis du bruker dem, så mange lyder systemer ikke har denne funksjonen. Du er nødt til å koble forsterkeren til batteriet og radio. Bruk 8 gauge for batteriet tilkobling, og 4 gauge å koble inngangene merket "Remote" på forsterkeren og bilstereoen. RCA-kablene vil gå fra forsterkeren til inngangene på de store boksen bagasjerommet høyttalere. Dette vil skape dyp bass i bilen din og installere den er basert på personlige preferanser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92092.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars