Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Turn Your Mitsubishi Into a Street Racing Car

Streetracing er en hobby du kan nyte lovlig på veien spor og dra strips rundt om i verden. Bilentusiaster og street syklistene ofte liker å ta en vanlig vei bil, for eksempel en Mitsubishi, og gjøre det til en høy ytelse street racing maskin. Snu Mitsubishi i en gate racer vil kreve mye tid, tålmodighet og penger, men hvis du putter i innsatsen du vil høste fordeler. Instruksjoner
en

Bytt aksjen luftinntak system med en kald luft inntak system som bruker en høy-flow luftfilter. Denne nye inntak systemet vil øke mengden av luft komme til motorblokken. Effekten vil bli lagt ytelse og maksimering av andre motor oppgraderinger.
2

Erstatt de interne deler i motoren med sine smidde kolleger. Erstatte deler som råder, stempler og hoder, hvis du ikke gjør det, vil den ekstra stress av street racing blåse ut motoren og snu ytelse kjøretøy inn i en 3000-kilos paperweight
tre.

Installer en tvunget-air induction system, slik som turboladere og kompressorer. Disse vil øke din Mitsubishi ytelse og umiddelbart gjøre det til en levedyktig street racing bil.
4

erstatte fabrikken eksosanlegg med en high-flow racing eksos. Dette vil øke mengden av flyten luften går ut av motoren din har og øke din Mitsubishi ytelse.
5

Endre bilens standard dekk til et sett med racing dekk med mykere gummi. Jo mykere gummi vil øke grepet på dekkene og gir deg mulighet til å gå av linjen raskere. Din Mitsubishi vil bli en mye mer konkurransedyktig street racer som resultat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91855.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars