Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan til Bend Pivot Tubing

Pivot tube bending brukes der inne radius av røret må bøyes uten rynker eller deformasjon. Dette oppnås ved innsetting av et fleksibelt eller fast fast "mandrel" for å støtte de innvendige veggene i et rør under bøyeprosessen. Veggene er støttet innvendig med enten en fleksibel dor som bøyer seg med røret, eller en fast "kule" mandrel velges internt ved omdreiningspunktet av radien dysen. Dor bøying brukes vanligvis i produksjon av bildeler eksosrør, turbo inntak og utløp rør og tilpassede eksosanlegg. Du trenger
Stålrør
Soap
Propan fakkelen
Pivot rør bøying jig
Vis flere instruksjoner
en

gløde stål rør ved merking av lengden av bøyningen med fire jevnt fordelte linjer trukket på tvers av røret med en skjerpet stykke vanlig husholdnings såpe. Varm opp tuben jevnt med en propan lommelykt justert til en myk flamme inntil såpe linjene bli svart. Ikke ta med flammen i kontakt med såpe mark under oppvarmingen. Tillat stålrøret avkjøles. Dette vil mykne metallet slik at røret kan bøyes uten deformasjon.
2

Lokaliser rørformet formet dor kule skrudd fast på enden av en lang, rund aksel montert fast på rammen på den rør-bøying jigg . Doren kulen er maskinert for å passe godt inn i røret for å forhindre veggene fra knekking under bøyeprosessen. Juster kulen ved å innrette et merke nær sin ende med et merke på den øvre overflate av radien dør montert på toppen av rammen. Dette vil plassere kulen nøyaktig på det punktet der svingen starter.
3

Juster dør ved å flytte graden platen montert under undersiden til ønsket vinkel av svingen. En bevegelig stopp vil hindre terningen fra snu forbi forhåndsinnstilt punkt.
4

Smør kulen og innsiden av røret med en aerosol kan belastes med kompresjon-motstandsdyktig smøremiddel. Skyv slangen over kulen, og træ "vokter" krage over enden av røret og inn på stål tapp på siden av dysen. Dette halsbåndet er designet for å gripe røret og trekke den rundt radius dør i bøyeprosessen.
5

Place skyve bakplate med sin lengderetning halvrund sporet over røret. Skyv skyve bakplate mellom de justerbare ruller motsatt radius dør og slangen. Trekk justeringsknappen slik at lengden av bakplaten halvrunde sporet klemmes fast over røret. Bakplaten vil gli fremover med tube, søker støtte og klemme veggene i røret mellom dør og den interne dor bullet under bøying prosessen.
6

Sett den runde pivot spaken inn i matchende hull på toppen av radien dysen. Grep enden av spaken med begge hender, og anvende nok roterende kraft til å trekke røret rundt dysen inntil den innstilte kan hindre ytterligere bevegelse. Røret vil nå bli bøyd til ønsket vinkel uten spor av deformasjon på den indre radius av svingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91835.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars