Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er Neon lys for personvern på biler i North Carolina?

Neonlys festet under og inni biler er en kosmetisk add-on som produserer en iøynefallende glød som kan sees på lang avstand. Neon aksent lys brukes i indre programmer kan også være merkbar for annen trafikk. På grunn av sin høye synlighet, må neon lys på et motorkjøretøy brukes i samsvar med visse restriksjoner i delstaten North Carolina. Red Light Restriction

North Carolina forbyr installasjon eller bruk av et rødt lys på innsiden eller utsiden av et motorkjøretøy. "Rødt lys" er definert som en operativ rødt lys ikke forseglet i produsentens opprinnelige pakken som drives av et batteri eller bilens elektriske system, og er designet for utrykningskjøretøy bruk. Statuen forbyr også "enhver forovervendt rødt lys montert på et kjøretøy etter innledende produksjon av kjøretøyet." Dette ekskluderer bruk av røde neon på biler som det er mulighet for å se sitt lys fra fronten på bilen.
Blue Light Restriction

North Carolina gjør det ulovlig å installere eller bruke et blått lys på innsiden eller utsiden av en motorvogn, med mindre at kjøretøyet er et offentlig eid kjøretøy eller er noe annet kjøretøy som brukes av rettshåndhevelse personell mens i utførelsen av sine tjenesteplikter. Enhver forovervendt blått lys montert på et kjøretøy etter første produksjon er forbudt i praksis forbyr bruk av blå neon.
Formål Restriksjoner

banning av blått og rødt neon lys i eller på kjøretøy i North Carolina er motivert av behovet for å fremme offentlig sikkerhet. Interiør og eksteriør røde lys er forbeholdt utrykningskjøretøy bruk, for eksempel ambulanser og EMT kjøretøy. Interiør og eksteriør blått lys er reservert for rettshåndhevelse kjøretøy bruk. Banning rød og blå neon lys på private biler eliminerer enhver mulighet for forvirring blant allmennheten eller myndigheter om hvorvidt at kjøretøyet er en krise eller politiet bilen, og hvis trafikken skulle gi etter for det.
Ekstra Lights Tillatt

North Carolina tillater noen former for ekstra bil belysning. De kjøretøy koden sier at "Enhver motorvogn kan være utstyrt med ikke å overstige to spot-lamper, bortsett fra at en motorsykkel ikke skal være utstyrt med mer enn ett sted lampe." To ekstra kjøring lamper er også tillatt på fronten på bilen. Noe annet lys-prosjektering enhet som brukes på et kjøretøy (som neonlys) med en intensitet på mer enn 25 lysestake, må monteres slik at strålen vil spre ikke mer enn 50 meter fra bilen.

Andre neonfarger

North Carolina kjøretøy lov forbyr bruk av visse farget belysning på private biler, men ikke helt forby bruk av neon "bakken effekter" type belysning. Det etterlater sjåfører frihet til å bruke andre farger av neon lys å utstyre sine kjøretøy. Produsenter produserer neon under-body belysning kits i en rekke farger foruten rød eller blå. Blant de vanligste tilgjengelige fargene er grønn, hvit, lilla, oransje og rosa.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91836.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars